Workout w/ Sven Dedek a.k.a. Basic Implant Live, Ivan Komlinović, Cet, Reversed Sentence

Novi start sezone na najljepši mogući način s old-school techno gardom. Sven Dedek stoji iza svojih mašinerija više od 20 godina, s prvim izdanjem davne nam 1993. Poznat pod mnogim imenima kao što su Basic Cell, DDK, Electric Envoy te kao Basic Implant. Tijekom tih 20-ak godina izdaje na mnogim poznatim etiketama poput CLR, Fine Audio, TST, Electric Delicate, Nachtstrom Schallplatten, kao i na svojim etiketama Toneman i Music First.

Posjetio nas je mnogo puta u svojoj karijeri, a najviše se zadržavao na obali gdje je lomio svima nam dragi Colosseum i Fun Academy. Sada će po prvi puta donijeti svoje mašine u Zagreb, gdje za vas sprema opaki performans. Sven Dedek je glazbenik o kojem ne možete puno pročitati na internetu, čovjek samo radi, svira i izdaje bez sranja sa strane. Pravi gospodin techno scene koji sigurno neće ostaviti ravnim niti jednog ljubitelja techno glazbe.
Domaću podršku pružit će mu dvije legende hrvatske techno scene. Jedan od njih je techno maestro Ivan Komlinović, koji će upotpuniti ovaj događaj brutalnom selekcijom ploča iz svoje zadivljujuće kolekcije. Ivanu će društvo praviti majstor plesnog techna Cet, dečec u duši, ali i tijelu, pošto svira gotovo svaki vikend. Na samom kraju, ovu techno štoriju će zaključiti Reversed Sentence.
Sirup pleše od 01:00 do 08:00, a ulaz je 50 kuna. Pridružite se Facebook eventu za više informacija www.facebook.com/events/1624499254491666/