Veliki doček Nove godine za kraj Seasplash platforme #9!

Manifestaciju Seasplash platforma #9 tradicionalno će zatvoriti veliki elektronski doček Nove Godine na tri floora; Slurp!, Seasplash i Marsroom. Prvi će se puta ovaj party održati u cjelokupnom Null Kanalu ispod pulske tvrđave na Kaštelu. Dvadesetak DJ-eva i producenata pružit će posjetiteljima mješavinu house, techno, dub i psy trance ritmova za sam početak nove 2016 godine.

SLURP! Floor predvodit će nizozemski DJ TLR osnivač i šef Crème Organization izdavačke kuće. Jeroen van der Star aka TLR jedan je od ključnih igrača na suvremenoj sceni plesne glazbe, koji je započeo karijeru još u 80-ima, vrteći rani hip hop i electro-funk.

Uz njega će na Slurp! flooru nastupiti probrana kombinacija starijih i mladjih Dj-a s pulske elektronske scene; Bebetto, Adoo, Rich, Innaca, Poco Loco i Isan Hets. Seasplash Floor nudi nam clashing pulskih soundsystema, Munchies i Seasplash uz specijalne goste. Početak Null Kanala pulskog Kaštela poslužit će kao idealna “pozornica” za glazbeni sudar kvalitetne bass scene. Konačno, Marsroom Floor ponudit će novogodišnji doček uz psy-trance. Gost iz Nizozemske je Ozmali koji će ovom prilikom izvesti svoj live-act. Uz njega tu su i Riječani Radical Fusion te puležani Green Screen, Teddy Lee i Alen.

SEASPLASH PLATFORMA #9 održat će se od 12. do 31. prosinca na raznim lokacijama u Gradu Puli, u organizaciji VISUALAB / EDUSPLASH MULTIMEDIJSKA PLATFORMA ZA EDUKACIJU I RAZVOJ, SEASPLASH PLATFORME i PULA FILM FESTIVALA. ULAZI NA SVE PROGRAME SU BESPLATNI!
Seasplash virtualno i društvenowww.seasplash-festival.com www.facebook.com/seasplash.festival www.youtube.com/seasplashfestival www.facebook.com/VEP01