VAKUM LABEL NIGHT W/ Fabio Monesi

VAKUM LABEL NIGHT
Skoro godinu dana nakon prve uspješne label večeri, drago nam je najaviti novi event u režiji Vakuma i kluba Sirup! Za drugu label večer odlučili smo pozvati iznimno talentiranog i etabliranog artista sa Londonskom adresom – Fabia Monesia!
FABIO MONESI (Wilson Records)
Zavrtivši svoje prve vinile u klubu 2003. godine, Fabio je vrlo brzo stasao u jedno od prominentnijih imena scene u Milanu i nedugo zatim počinje organizirati svoje warehouse partye dovodeći brojna strana imena iza pulta. Opsjednut glazbom i miksanjem stvara vrlo veliku kolekciju vinila u samo nekoliko godina, a 2008. godine radoznalost ga tjera na kupnju prve ritam mašine i analognog sintisajzera koji su se ukorijenili u njegovom studiju i ostavljaju potpis i na današnjoj produkciji.2011. godine ima svoj debut na American House Sound etiketi a godinu kasnije pokreće i svoj label – Wilson Records, koji ubrzo postaje sinonim za kvalitetna izdanja potpisujući imena poput Gene Hunta, Jay Greena, Jordan Fieldsa, Simoncina i dr. Prije dvije godine Fabio počinje izvoditi i svoje prve analogne live setove prezentirajući svoj zvuk diljem Europe. Uspješnost njegovih izdanja (izdaje i pod Hissman aliasom) na Blackrose rec, Albion rec, Skylax rec, Russian Torrent Versions rec, Hardmoon London rec., te kolaboracije i support od strane imena poput Derrick Maya i Gene Hunta osigurali su mu mjesto u svim poznatijim klubovima i sve kulminira 2015. godine kada objavljuje svoj prvi studijski album na Wilsonu. Fabio danas živi i radi u Londonu, a njegov dj zvuk se može definirati kao Chicago House uz deep i funk primjese iako mu nije strano produžiti i do techno ritmova.
http://www.wilson-records.com/http://www.soundcloud.com/fabiomonesihttp://www.discogs.com/artist/fabio+monesihttp://www.facebook.com/F.monesi
Uz Fabia smo pozvali i domaći ekštrakt profinjenog ukusa – Mimija. Mladog gospon Janera ne treba puno predstavljati zagrebačkoj publici.

Podršku navedenim artistima će dati Vakum kolektiv u punom sastavu;
Borut Cvajner/Evan/Disrupted Project
https://soundcloud.com/vakum-recordshttps://www.facebook.com/pages/Vakum-Recordshttps://www.discogs.com/label/690155-Vakum-Records
Vidimo se u Sirupu!