Trenje #dub 2 dubstep w/207, Sapleo, Dega, Dr.Obi, MMMeniga

TRENJE #dub 2 dubstepSubota, 7. studenog, 2015.od 01 do 08, ulaz: 30knFB event –> facebook.com/events/1206934959320523

Nova Sirupova subota, nazvana TRENJE u prvom je izdanju ponudila šarenu miješavinu housea, techna, disca i electra, a u studenom će ju struja odnijeti prema dubu, dubstepu i raznim varijacijama na temu. Silom TRENJA zagospodarit će ovaj put neki od domaćih stjegonoša ovog zvuka, koji je kao stvoren za stimuliranje toplinske energije u usijanoj kaljuži plesnog podija.
Ekipu koja će 7. studenog uzdrmati Sirup predvodi Vedran Pušić aka 207, dubstep / bass producent / DJ sa trenutnim prebivalištem u Zagrebu. Objavljuje za izdavačke etikete, itekako prepoznatljive u svjetskoj dubstep zajednici: M.U.D, Biscuit Factory i Bacon Dubs. Uz redovnu podršku legendarnog N Type-a na Rinse Fm-u, trake mu vrte i izvođači kao što su: Distance, Truth, Biome, Demon, Axh, Walsh i mnogi drugi.
Društvo će mu u Sirupu za pultom praviti Dega, još jedan mladac iz Pule, s kojim je nedavno pokrenuo etiketu Untied Records. Degi će nastup na TRENJU ujedno biti i zagrebački debi.
Osim spomenutog istarskog tandema, miksat će i Sapleo, čijim stilom dominira duboki i bassoviti dubstep. Sapleo je svoj staž na zagrebačkoj sceni izgradio kroz kolektiv proteklih nekoliko godina, tijekom kojih je na noge postavio i vlastiti klupski brand pod nazivom Volumen.
Po prvi put u ovoj sezoni u ulozi DJ-a pojavit će se i Dr.Obi, Sirupov rezidencijalni doktor za zvuk, koji, osim karijere audio tehničara, svoj glazbeni profil veže ponajviše uz dub glazbu te Digitron Soundsystem i Bamwise.
TRENJE će biti prilika i za svojevrsni povratnički DJ set MMMenige, kojeg dugo nismo gledali za miks pultom, a pogotovo ne u vinilnom dubstep izdanju…
Sila TRENJA kresnut će oko 01 h, a kroz cjelonoćnu akceleraciju očekujemo lagani smiraj oko 08 h. Participacija od 30 kn omogućit će vam da svjedočite cijelom procesu ili nekim njegovim dijelovima po vlastitom izboru.

Korisni linkovi:www.facebook.com/207musicwww.facebook.com/UntiedLabelwww.facebook.com/volumen.hrwww.facebook.com/bamwisedubwww.facebook.com/pozitivanritamwww.sirupclub.comwww.pozitivanritam.hr/sirup-club