SUB presents: Rumble in the fort w/ MAHOM live, Wicked and BONNY ft. KALI GREEN live, FLECK and more

SUB ekipa je pripremila jako poseban događaj za početak ljeta. Nakon odličnog otvorenja FORT PUNTA CHRISTO na redu je RUMBLE IN THE FORT, specijalno izdanje zimskih partija na dva stagea na kojima će se širiti pozitiva preko dva ručno rađena istarska sound systema, dva live acta, i artista iz čak pet različitih država.
Na DUB flooru iz Francuske nam stiže velikan žanra, poznati MAHOM DUB, koji je poharao dub svijet svojim albumima, i koji je zajedno sa Panda Dub-om napravio malu revoluciju u svom žanru u Europi. Čeka vas live set koji nikoga ne ostavlja ravnodušnim!
Osim Mahoma, iz Italije stižu WICKED AND BONNY u pratnji MC-ja KALI GREEN-a iz Berlina. Nakon što smo ih upoznali na Overjamu prošle godine, ugostili na Outlooku, prijateljstvo se nastavilo. Vrijeme je da vam pokažu što je to ROBOT-A-DUB, posebna unikatna izvedba kakvu jos niste culi. Ugostit će ih naravno domaćin MUNCHIES SOUND SYSTEM koji će tradicionalno otvoriti i zatvoriti večer.
Na JUNGLE/DNB floor stiže FLECK, grčki jungle majstor koji nastupa već godinama po cijeloj Europi, ponajviše u Engleskoj u kojoj je član Serial Killaz ekipe. Osim njega, Talijan koji ima prebivalište u Londonu QUA RUSH, producent, DJ, i drum’n’bass fanatik koji ima preko 1000 ploča u svojoj kolekciji, dolazi pokazati što se to sprema u njegovoj zadimljenoj sobi na jugu Londona! Bit će to poseban set sa tri CDJ-a! Naravno tu su i domaćini Arboretum Kolektiv koji nikad nisu razočaral. Da bi to sve odlicno zvučalo pobrinuti će se Vibrations Addict sound system, originalni istarski sound iz Sutivanca koji je iznenadio sve prisutne svojom jasnoćom i glasnoćom.
Više informacija na Facebook eventu.