Slurp! slavi 10 godina uz dobrotvorni karakter i izvođače albuma ‘Healing Sounds’

Slurp! festival ove godine slavi desetogodišnjicu održavanja.
Slurp! festival predstavlja u tekućoj godini najaktualnije s domaće i regionalne elektroniče scene, uz probrane goste iz inozemstva.
U svom prvom velikom jubileju, festival ima humanitarni karakter, te će program činiti producenti i izvođači predstavljeni na nedavno objavljenom, kompilacijskom albumu ‘Healing Sounds – Croatia Earthquake Relief Project’.
Podsjetimo, ‘Healing Sounds – Croatia Earthquake Relief Project’ je dobrotvorni, kompilacijski album domaće elektroničke scene, sa ciljem prikupljanja financijskih sredstava za žrtve potresa. Album je objavljen u digitalnom formatu, dok se vinilno izdanje očekuje u dva dijela u nadolazećim mjesecima. Na inicijativu Nenada Barića i Jana Kinčla kao pokretača projekta, i uz izdavačku podršku etikete PDV. Objavljen u travnju ove godine u digitalnom formatu, slijedi i vinilno izdanje u 2 dijela.
Link na album: https://orcd.co/healingsounds
Crowd-funding kampanja: https://gogetfunding.com/healing-sounds/
Kampanja traje do kraja godine, a ukupni ostvareni prihod uplaćivati će se na račun zaklade SOLIDARNA, za pomoć stradalima u potresu.
Na albumu se nalaze (abecednim redoslijedom):
Andrea Ljekaj, Antonio Zuza, Disrupted Project, Egoless, Fabris Audio, Insolate, Ivan Komlinovic, Jan Kinčl & Regis Kattie, Kodin, Koolade, Le Chocolat Noir, Laseech, Microslav, Qwerty, PEZNT, Petar Dundov & Ilija Rudman, RFMN, VRH, Zarkoff
Točan popis, te rasposred nastupa izvođača po danima objaviti ćemo uskoro.’