Slurp! na Propuhu u Preradovićevoj 13.06. u sklopu Dana D u Zagrebu

Slurp! festival i Pozitivan ritam se pridružuju „Propuhu u Donjoj Preradovićevoj“ 13. lipnja, događanju u sklopu međunarodnog festivala dizajna Dana D u Zagrebu.
U zadnjih par godina zagrebačku Donju Preradovićevu ulicu naselilo je nekoliko studija za grafički dizajn, reklamne agencije, modni dizajneri, producenti, arhitekti, proizvođači majica, sapuna… Novi stanari ubrzo su nabasali i na domorodce: fotografe, glazbenike, ugostitelje… i odlučili u sklopu Dana D napraviti “Propuh u Donjoj Preradovićevoj”. Neki od sudionika Propuha su Portreti.hr, Studio BraVo: Vojković&Daughters, Centralna jedinica, Utorak_biro za propagandu, Superstudio 29, Pauza, Roba Store, Moris studio, Sunset, Sapunomania, Nina Murtić, Bonita, Mali grad, Stripovi na kvadrat, Paravan, Gambino, Project sabotage, Classic note i Plavi lonac.
Na ovom uličnom safariju posjetitelji će moći zaviriti u radne prostore donjopreradovićevaca, probati autohtonu hranu i piće te zaplesati uz tradicionalne ritmove dijela Zagreba koji je iznenada oživio! Pozitivan ritam organizira promotivni štand na kojem će se međuostalim predstaviti Slurp! festival, kao i ostali festivali na tvrđavi Punta Christo u Štinjanu pored Pule: Seasplash, Outlook i Dimensions, a od 16 sati do 23 sata pridružujemo se uličnoj zabavi kroz DJ setove provjerenih izvođača i stalnih suradnika.
Između ostalog na promotivnom štandu Pozitivnog ritma moći ćete sudjelovati u nagradnoj igri u kojoj možete osvojiti po 2 ulaznice za svaki od festivala, te kupiti festivalske ulaznice po promotivnim povoljnijim cijenama. Sve informacije o festivalima možete naći na:
Slurp! festival vol. 1-4 -15.06. / 13.07. / 3.08. / 28.09., www.slurpfestival.com
11. Seasplash festival – 18.-22.07., www.seasplash-festival.com
Outlook festival + koncert otvorenja u Areni, 28.08.-2.09., www.outlookfestival.com
Dimensions festival + koncert otvorenja u Areni, 4.-9.09., www.dimensionsfestival.com
www.pozitivanritam.hr
www.fortpuntachristo.net
“Propuh u Donjoj Preradovićevoj” započinje od 10 ujutro i traje do ponoći 13 lipnja. Događaj se odvija u sklopu međunarodnog festivala dizajna Dan D 2013 koji se održava od 10. do 16. lipnja u Zagrebu.Više informacija o Danu D dostupno je na službenoj web stranici http://2013.dan-d.info/ i facebook događaju Propuha www.facebook.com/events/129078410630742/