Prvo u nizu mjesečnih CFSN DJs događanja u Sirupu!

Prvo u nizu mjesečnih CFSN DJs događanja u Sirupu!

07/11/14

Petak, 7.11.2014. CFSN DJs Back On Track
od 0:00 do 7:00

CFSN DJs, jedan od glavnih projekata CFSN-a, udruge za promicanje audio-vizualnih umjetnosti, u petak, 7. studenog u Sirupu otvaraju sezonu svojih mjesečnih CFSN DJs događanja. CFSN Back On Track party ujedno je i zagrijavanje za Illectricity festival audio-vizualnih umjetnosti čiji se jubilarni, deseti nastavak očekuje za kojih mjesec dana.

Ova će večer ujedno biti i festivalska Nucomers Night jer u goste stiže Viatori, pobjednik prošlogodišnjeg Nucomers natječaja, točnije godišnje potrage za mladim, neafirmiranim DJ-evima i producentima. Jednoglasno izabran, tada još trinaestogodišnji Viatori, je pravo malo glazbeno čudo. Dođite poslušati što ovaj malac ima za poručiti, a do tada bacite uho na njegov Soundcloud profil --> soundcloud.com/viatorium

Uz mladog Viatorija za pultom Sirupa izredat će se Æon, phillipe, Funk Guru i itch, a vizualnu potporu pružit će im VJ liik.

Po glazbenoj dužnosti proputovali su skoro cijelu Europu od Bugarske i Makedonije, preko Budimpešte, Praga do Berlina i Londona te nastupio na velikim festivalima kao što su: EXIT, Sziget, Elevate, Outlook, Hideout, Dimensions, Share, Terraneo, Hartera, te mnogim drugim.

Ljetima nastupaju i na festivalima poput: najstarijeg dnb festivala u ovom dijelu Europe – Broken Balkanz na Vitoši pored Sofije, MAD In Belgrade, Soundwave, Republika Festival u Rijeci, Unknown u Rovinju, The Garden Festival, Špancir i mnogim drugim.

Danas broje sedam članova: Feelipa, Funk Guru, phillipe, Dubway, Josip Klobučar, itch, Æon, a njihovi klupski nastupi su mashup svježih house, deep house, techno, bass, trap, drum'n'bass, UK funky, future garage, post dubstep, beats, glitch, juke i indie beatova. 

Svoj XI. rođendan proslavili su na velikom besplatnom partyju s preko 3000 ljudi i Moscom na čelu, a XII. s HNNY-jem i Herzelom u dva nastavka s preko 30 DJ-eva i 24h web streamingom.

Cijena ulaznice je 30 kuna.

Više informacija na FB eventu --> www.facebook.com/events/587822371345433