Seasplash predstavlja Slurp! Halloween u podzemnim tunelima Zerostrasse u Puli

Nakon prvih partija održanih 30.04. i 02.05. i odličnih reakcija publike SEASPLASH se vraća u ZEROSTRASSE u petak 31.10. sa SLURP ! HALLOWEEN partijem na kojem će nastupiti sve popularniji zagrebački Dj i producent HOMEBOY sa svojim Live-actom ! Uz njega će nastupiti i krema istarske elektronske i party scene; Alen Sforzina, Lemon, Adoo, Bebetto, Xxl i Innaca.

Najpoznatiji pulski podzemni tuneli ZEROSTRASSE nalaze se ispod Kaštela, a u središnju podzemnu dvoranu koja se nalazi točno ispod mletačke tvrđave stiže se iz četiri alternativna pravca…ulazi su; kod Dvojnih vrata, kod Taxi stajališta (ex galerija Nemeš), kod Tehničke škole i na usponu prema Franjevačkom samostanu.
Temperatura je u pulskim skloništima cijelu godinu identična i kreće se oko ugodnih 14 stupnjeva, a vlage ima toliko da ne može pokvariti dobru zabavu. U tunelima nema signala za mobilne uredjaje tako da nema niti tehnoloških zapreka za zabavu i ples.
SLURP ! HALLOWEEN party održati će se u centralnoj dvorani podzemnog skloništa, nazvanoj Ovalni ured pod Kaštelom, a ulaz na partije biti će kod Dvojnih Vrata ispod pulskog Arheološkog Muzeja.
Party će započeti u 23.59.h u petak 31.10. a završiti u 08.00.h ujutro 01.11.2014 godine. Ulaz je 50 kn, dok će maskirani posjetitelji ( Halloween i ostala ikonografija ) plaćati ulaz 35 kn isključivo ako imaju kompletnu masku odn. budu maskirani od glave do pete. Opet ćemo apelirati na posjetitelje da higijenske potrebe vrše isključivo u wc-ima koji će biti postavljeni na ulazu u tunele. ZEROSTRASSE tunele moramo čuvati jer su kulturna baština a kako vidimo i odlična platforma za glazbene dogadjaje.