Predstavljanje Slurpa! na Sonar.hr u subotu 23.03. u Zagrebu

U sklopu multimedijalnog festivala Sonar.hr koji će se održati na zagrebačkom Velesajmu, u subotu 23.03. organiziran je i festivalski corner na kojem će između ostalih predstaviti Slurp! festival, festivali u organizaciji i suorganizaciji Pozitivnog ritma – Seasplash, Outlook & Dimensions, The Garden festival, Soundwave, Terraneo, Echo festival, Illectricity festival i drugi…

Sonar.hr je najveće proljetno događanje u Zagrebu – 3 dana koncerata, clubbinga i smijeha na zagrebačkom velesajmu u Kineskom paviljonu 11 B i to potpuno BESPLATNO!
U subotu 23.03. u organizaciji CFSN družine koja ovom prilikom slavi 11. rođendan na Sonaru s početkom u 23 h nastupaju:
Audio:Mosca (UK)CFSN DJs itch, Feelipa, Funk Guru, phillipe, Æon& zvonko (AT)
Visuals:-polygon
Sound engineer: Igor LoPeaks Ivanković
Lights:Janko Frntić
Sound:Adamson Systems
Video production:Hipermedia
MOSCA – dugogodišnju zvijezdu britanske i uopće globalne klupske scene hrvatska je publika imala prilike upoznati na Outlook festivalu. Ovaj bass/house/techno/garage/hip-hop producent ne prestaje još od ‘Square One’ EP-a, izdanja iz 2010. bombardirati raznožanrovskim i lakovolećim klupskim hitovima (Tilt Shift, Nike, Done me wrong, Bax, …) i biti će šlag na torti s jedanaest svjećica CFSN-a. Zbog čega je u samo dvije godine Tom Reid pod umjetničkim imenom Mosca (komarac, na španjolskom) postao dijamant svjetske bass scene, provjerite 23.03. na Sonaru u Zagrebu.
CFSN – S ništicom iskustva, ali jasnom vizijom i mladenačkom upornošću krenuli su u promociju audio-vizualnih umjetnosti. Nakon jedanaest godina još su uvijek tu, jači nego ikad. Nadahnuti tehnološkim inovacijama poigravaju se s interaktivnošću kroz svoj glavni projekt – Illectricity Festival. U vječnoj potrazi za novim, oni svoju glazbu tvrdoglavo, ali dostojanstveno prenose publici. www.facebook.com/cfsn.org
Sve informacije o događanju na dostupne su na www.sonar.hr/ i www.facebook.com/Sonar.hr
Posjetite nas na festivalskom corneru gdje možete osvojiti brojne nagrade.

Slurp! festival 15.06. / 13.07. / 3.08. / 28.09. – 2013. www.slurpfestival.com