Petar Dundov gost drugog dijela pulskih lansirnih zabava za sezonu Fort Punta Christo 2015

Zadnji zimski Slurp! je party u pulskim tunelima Zerostrasse koji će se održati u subotu 2. svibnja. Najava je to otvaranja ljetne sezone dogadjaja na utvrdi Punta Christo u Štinjanu koja starta 23. svibnja s 3ple Dubble Trubble partijem.
Facebook event –> facebook.com/events/939547976096544

Prije točno godinu dana Seasplash je ušao u pulske tunele Zerostrasse te napravio svoj prvi party na kojem je headliner bio najpoznatiji Hrvat koji se danas bavi elektronskom glazbom a to je, naravno, Petar Dundov.
Petar Dundov je svakako pravi ambasador hrvatske elektronske glazbe iza kojega je više od 20 godina predanog rada koji je iz dana u dan sve prepoznatljiviji u svijetu. S ponosom možemo reći da se Petar Dundov vraća u pulske tunele Zerostrasse u subotu 2. svibnja.
Ovog će mu puta društvo na pultu praviti drugi najpoznatiji Hrvat koji se bavi produkcijom i dj-ingom elektronske glazbe a to je Dalibor Ogorevac DJ Ogi – riječka techno legenda.
Lokalnu potporu hrvatskim techno-divovima dati će Tino Dobrić iz Labina te Rich i Bebetto iz Pule.
Start: 23:00 / Kraj: 7:00Ulaz: 40 kn do ponoći / 50 kn poslijePetar Dundov
Sinonim za glazbenog znalca među hrvatskim DJ-ima svakako je Petar Dundov, naš najapoznatiji i najuspješniji glazbenik, ako govorimo o elektroničkoj glazbi i technu, koji po svom talentu, glazbenom stažu i diskografiji spada među najplodonosnije hrvatske autore te svakako spada u sam vrh naših glazbenih izvoznih proizvoda. Jedan je od pionira techno glazbe u ovom dijelu Europe, koji je svoja prva djela izdao još davne 1993. pod pseduonimom Unreal da bi potom s bratom Šimunom pokrenuo prvi hrvatski techno live act Brother’s Yard. Kao DJ i live performer nastupa u klubovima i na festivalima diljem svijeta (Berghain, Tresor, DC 10, Space, Trouw, Cocoon, Womb, Fuse, Melt, Awakenings, Labyrinth, Dimensions, Unsound, I Love Techno, Exit, Dancity Festival, Rainbow Serpent Festival, FIB… Danas iza sebe ima 50-ak singl izdanja te tri samostalna albuma, na kojima je prema brojnim kritičarima techno glazbu uzdignuo na viši stupanj pa je tako njegov harmonični techno uspoređivan s radovima skladatelja poput Phillipa Glassa ili Jean Michela Jarra. Svojevrsna evolucija techno glazbe u Petrovoj interpretaciji posebno je vidljiva na njegovim albumima Escapements, Ideas from the Pond te na posljednjem Sailing Off The Grid objavljenom na kultnoj belgijskoj etiketi Music Man.

–> www.petardundov.comDJ OgiTechnodrome, Energetica, Rijeka
DJ Ogi uključen je u svijet elektronske glazbe od 1995. godine, te je pokretač techno scene na riječkom području, a ujedno i jedan od predvodnika današnje svjetske techno scene. Član je udruge za promicanje elektronske glazbe Energetica team iz Rijeke i vlasnik techno etiketa: Technodrome, Techno Factory, Dark Noise, Noisy Room i Predator. Njegov stil se bazira na industrijskim oblicima techno glazbe, a danas ga se može definirati kao pumpajući moderni techno, izveden energetskim miksanjem. Do sada je izdao 70 maxi singlova, a neke od njegovih stvari našle su se na poznatim CD kompilacijama kao što su Mayday, Explicit music, Hardtechno, Syndicat, Palazzo itd. Ogi je nastupao na party-ima kao što su Dance Valley, Love Parade, Montagood, Apokalypsa, Eco, Footworxx, Citadela, te u klubovima kao što su Lov.E u Sao Paolu, Florida 135 u Fragi, Factory u Londonu, Zoreks u Lleidi, Blau u Gironi, Mondo u Barceloni, M’Da u Firenzi, Cinema u Kievu, ExExtreme u Bratislavi itd. Danas Ogi vodi više raznih glazbenih projekata aka Lorino, te band Dark Force.
–> www.dj-ogi.com–> soundcloud.com/dj-ogi–> mixcloud.com/djogibeastmusicBebetto–> http://soundcloud.com/dj-bebetto
–> mixcloud.com/borisbebetto–> facebook.com/boris.bebettoTino Dobrić–> facebook.com/tino.dobric
–> mixcloud.com/Tino_DJRich–> facebook.com/Samm1411