PDV pop-up dućan ploča na Seasplash i Slurp! festivalima

PDV tim biti će na Slurp! Festivalu uz pop-up dućan za vrijeme trajanja festivala. Smješten u samom srcu lokacije definitivno će biti mjesto susreta i dobrih vibracija. U ponudi artikala naći će se vinilna izdanja naše etikete, pratećih distribucija s kojima surađujemo uz ostatak probrane selekcije koja će zasigurno zadovoljiti posjetitelje. Također, biti će i raznog merchandisea, knjiga, kul zaštitnih maskica kao i ponuda domaćeg brenda Sapunoteka.

ZION TRAIN – illuminate – LP/CD

Britanski dub pioniri, Zion Train vraćaju se nakon sedam godina od zadnjeg nastupa na Seasplash festivalu i to s novim studijskim albumom “Illuminate”

KANDŽIJA – Plafon – CD

Kandžija dolazi na krilima nominacije za Porin i vrlo uspješnog zadnjeg albuma “Plafon” koji je sudeći po reakcijama publike i glazbenoj kritici, jedan od najboljih albuma godine.

FILIP MOTOVUNSKI – Ten Years Making Beats – DCD

U svom stvaranju nezaustavljiv je i drum and bass/jungle/hip hop DJ i producent Filip Motovunski, uvijek siguran booking za dobar ples.

EGOLESS – Like A Nuclear Bomb – 12″

Egoless se od 2002. bavi glazbenom produkcijom, stvarajući dub, reggae, jungle i ponekad eksperimentalnu glazbu. Od 2012.g., bilježi bezbroj uspješnih vinilnih te digitalnih izdanja te remikseva za vrlo cijenjene etikete poput: System: Sound, Scrub a Dub, ZamZam, Lion Charge Records, Blacklist, Sentry Records i DEEP MEDI.

Sapunoteka

Sapunoteka, poznat i tražen obiteljski brend prirodne kozmetike koji je pokrenut prije deset godina u Šibeniku. Etični, ručno rađeni proizvodi, veganski koji nisu testirani na životinjama, postali su u malo vremena omiljeni među zaljubljenicima u prirodnu kozmetiku. Proizvodi pristupačnog izgleda i cijene, eko ambalaže, koji osim prirodnih sastojaka sadrže i puno uloženog truda i ljubavi, stvaraju ponudu vrhunske prirodne kozmetike za njegu lica i tijela.