Nucomers natječaj 9. Illectricity-a uz nagrade u suradnji s Pozitivnim ritmom

Deveti u nizu festival audio-vizualnih umjetnosti održat će se od 29. studenog do 7. prosinca 2013. na nekoliko lokacija u Zagrebu.
Kao i prijašnjih godina, Illectricity će ponovno biti edukativnog karaktera. Kroz 10 dana održavanja, u glazbenom dijelu predstavit će brojne izvođače te obuhvatiti mnoštvo radionica, prezentacija i debata na temu glazbe i interaktivnih vizualnih umjetnosti. Na samom početku festivala održat će se Nucomers Night, večer rezervirana za mlade, neafirmirane DJ-eve i producente koji će odmjeriti svoje snage i umijeće. Festivalski stručni žiri odabrat će Nucomera koji će imati priliku nastupiti na završnoj večeri Illectricity Festivala. U suradnji organizacijom Pozitivan Ritam, pobjednik će, ovisno o žanrovskom pristupu u svojim setovima, imati priliku nastupiti i na Seasplash ili Slurp! festivalu, ali i festivalu iznenađenja iz regije.
Prijave za natječaj primaju se najkasnije do 7. studenog 2013, a detalje potražite na Facebook eventu festivala. www.facebook.com/events/723235234370595/
U prodaji je ograničen broj festivalskih ulaznica koje vrijede za sva događanja na Illetricity Festivalu. Cijena je 65 kuna, a ponuda vrijedi samo za online pretprodaju i to dok se ulaznice ne rasprodaju. Više informacija o ulaznicama potražite na Entrio.hr.
Više informacija o ovogodišnjem izdanju festivala, sadržajima i izvođačima pronađite na https://www.facebook.com/events/723235234370595/