NO BALANCE pres. FABRICE LIG (Rawax / R&S / Planet E)

Za svoju prvu godišnjicu No Balance će u Sirupu predstaviti jednog od svoja tri najdraža producenta svih vremena, a to je Fabrice Lig iz Belgije. U Sirup on stiže 22. travnja, a uz njega će nastupiti Funk Guru, Jakov Kolbas i Tikach.
Fabrice Lig poznat je po svom funky načinu korištenja Rolandovog sh101 analognog syntha te izrazito emotivnim melodijama. Nema sumnje da je nakon više od 20 godina učenja produkcijskog procesa, kompleksnog midi programiranja i harmonizacije, Fabrice-ov zvuk i dalje jedinstven. Dokaz su i brojna izdanja na labelima elektronske glazbe poput KMS, Planet E, Submerge, R&S, Third Ear, 7thCity Records, F-Communications, Versatile, Classic, Compost, Subject Detroit, Motech, Raygun, Playhouse Records, Kanzleramt, 70 Drums, Trapez Ltd., Clone i mnogim drugim. Krajem 1998. godine, nakon prvih produkcijskih i DJ iskustava (Interwaves & Bug Orchestra), Fabrice je uzdignut u redove muzičke elite Detroita i to kao prvi bijeli producent na KMS-u. Ove godine priprema izdanja za We Play House, Systematic i Rawax za re-release svojih klasika.
http://fabricelig.com/ https://soundcloud.com/fabricelig https://www.youtube.com/user/fabricelig https://www.discogs.com/artist/1087-Fabrice-Lig https://soundcloud.com/funkguru https://soundcloud.com/tikach
Sirup pleše od 01 do 08, ulaz je 60kn. Pridružite se Facebook eventu.