NO BALANCE pres. DUAL SHAMAN [ live Transylvanian techno ] + ikonal live + Dubok B2B El Commando + Gars B2B Tvrtko

NO BALANCE presents
DUAL SHAMAN – LIVE https://soundcloud.com/dual-shaman https://goo.gl/pCgxvg FB
Transilvanijska braća Vio i Dacian su već dugi niz godina uključeni kao sound designeri na projektima za ozbiljne klijente poput Sonya, Elektrona ili Sample Magica, a polaganim tempom izdaju glazbu već gotovo cijelo desetljeće i to za etikete poput Tessier Ashpool, Wolfskull, Wide Angle i Origami Sound.
Izrazita strast prema oblikovanju zvuka se jako dobro može osjetiti u njihovim live nastupima, kojeg mi nestrpljivo isčekujemo. Njihov setup uključuje tri Elektrona, razne midi mašine i cijeli splet pedala sa efektima koji im omogućuju da u svakom trenu imaju apsolutnu kontrolu nad svakim zvukom te da stalno izmjenjuju intenzitet i dinamiku svojih setova.
ikonal live https://soundcloud.com/ikonal
Bezuvjetna ljubav prema mašinama i zvukovima koje proizvode. Mračnom glazbom s dozom optimizma unosi nemir na plesne podije. Glazba koju izvodi žanrovski zalazi od acida, housea pa sve do techna i electra. Tri mašine, dvije ruke – jedan ikonal, pola mozga.
Dubok B2B El Commando
Dubok https://soundcloud.com/dubok
El Commando https://soundcloud.com/elcommando
Splitski bratski duo koje je povezala (osim one, eto hvala bogu, roditeljske aktivnosti) strast prema veoma intezivnom cjepidlačenju prilikom odabiranja traka za njihove setove. Iako su odrasli pod istim krovom, glazbeni ukus gradio je svak po svom. Sudar melankoličnog, mračnog i brzopoteznog pank utjecaja s kiselo, bassovitim stonerskim brijama, prošao je i više nego dobro kod publike kad je u pitanju dugometražni B2B techno set.
S ostalim članovima u LoopJunkies kolektivu, već 13. godinu za redom rade na promociji elektronske glazbe u splitskom klubu Kocka, gdje organiziraju klupske večeri BeatSlap (posvećenu ljubiteljima Techna, Housea, Bassa i drugih srodnih 4/4 žanrova) i Karantena (striktno drum’n’bass orijentirana večer).
Tvrtko B2B Gars
Tvrtko https://soundcloud.com/tvrtko
Mladi vinyl DJ, jedan od organizatora klupske večeri Fonetika, orijentirane na gramofonsku kulturu, te jedan od aktera Frendove sobe. Osim što uživa u maratonskim setovima, trag na sceni ostavlja pišući za UES Magazine.
Gars https://soundcloud.com/gars_esc
Ocvali panker u poznim godinama koji krizu srednjih godina odrađuje u ulozi rezidenta Escapea. Kada ne uvrće za pultom, zavrće na flooru, a preko tjedna se uglavnom mršti.
01AM – 55HRK* – SIRUP
*Kupnjom ulaznice sudjeluješ u pokrivanju troškova realizacije eventa bez čega on ne bi bio moguć !
Troškove pokrivamo isključivo od prodaje ulaznica i/ili svojim novcem: honorare, putni trošak, hostanje izvođača, najam prostora uz razglas, redarsku službu, promo materijale, online promociju, osoblje kluba, te sve državne namete na prodaju ulaznica za glazbene evente. Mi kao organizator nemamo nikakav udio od šanka !