Na Slurp! dolazi Terry Francis, ambasador britanske techno i house glazbe!

Stiže Slurp! – novo ruho Sirup Nation festivala u Puli!
Slurp! okuplja najbolje domaće i regionalne izvođače elektronske glazbe u jedinstvenom ambijentu Tvrđave Punta Christo!
Na Slurp! festival dolazi Terry Francis, najpoznatiji predstavnik britanske techno i house glazbe!
Na temeljima prošlogodišnjeg Sirup Nationa, Pozitivan ritam vam uz tim okupljenih suradnika donosi festival u novom ruhu – Slurp! – veliki dvodnevni megarave na 4 pozornice na jednoj od najeksluzivnijih festivalskih lokacija, predstavljajući ponajbolje s domaće i šire regionalne elektronske scene i produkcije, uz cijenjene inozemne goste.
U skorom razdoblju očekujte potvrdu nastupa još nekoliko atraktivnih imena, a za sada su svoj nastup potvrdili: TERRY FRANCIS (UK), PETAR DUNDOV, EDDY RAMICH, ABOP (live), FRAJMAN, SERGEJ, KIKI, FELVER, OMAR, BOODALE, ARSZENIK, DAV, FM, JAN FRENSIN, AMOR, FRYER, MISS SOULFLY, OGI, BEBETTO, BRIGHTON, MIMI, LABUD, EXAMINE, PYTZEK, MISLAV, VIRGIN HELENA, PACCO & RUDY B, ALEN SFORZINA, LEMON, MAKE, ZIKO feat. DEEM C., UNIQUE vs ADOO, DON’T MAKE NEW PEOPLE (SLO), YESH, NIX…
Na Slurp! festivalu u Štinjanu kraj Pule 03. i 04. kolovoza nastupiti će oko 50DJ-a, producenata, bendova, kolektiva koji tokom godine održavaju brojna popularna clubbing događanja. Domaću osovinu festivala čine izvodjači, promoteri, glazbeni entuzijasti i dugogodišnji suradnici s pulskog, riječkog i zagrebačkog područja, uz istovremeno čvrsto postavljene inozemne suradnje koje će se intenzivnije manifestirati u budućim festivalskim izdanjima.
Među prvim inozemnim gostima najavljen je Terry Francis, ambasador britanske techno i house glazbe, dj i producent, dugogodišnji rezident kultnog londonskog kluba Fabric. Jedan je od najomiljenijih britanskih Dj-eva sa zavidnom diskografijom. Njegova specifična fuzija techna i housea lansirala ga je među vodeće britanske DJ-e krajem 90-tih, kada je osvojio nagradu Musik magazine za najboljeg novog DJ-a. Od tada nastupa i zabavlja ljude diljem svijeta i uspješno opravdava titule koje je stekao.
Tu su i najpoznatiji predstavnici hrvatske i jugoistočne europske elektronske glazbene scene s bogatim glazbenim iskustvom, inozemnom karijerom i brojnim međunarodnim nastupima: Eddy Ramich i Petar Dundov, te nova koncertna atrakcija popraćena video art-om ABOP: iskusni glazbenici na 2 bubnja, basu, gitari, synthu, čija je osnovna misija ples i zabava.
Više informacija o izvođačima možete naći na www.slurpfestival.com
Izuzev dnevnih događanja koji se odvijaju na plaži u neposrednoj blizini tvrđave, posebnost Slurp!-a je što je jedini festival na Punta Christu koji se na 4 pozornice događa isključivo unutar zidina tvrđave i u intimnoj atmosferi njenih tunela, nudeći riječima teško opisivi ambijent i jedinstveni doživljaj.
Ulaznice za Slurp! u pretprodaji mogu se nabaviti na web stranici Slurp festivala www.slurpfestival.com; u svim poslovnicama Ticketpro-a i na www.ticketpro.hr po cijeni od 200 kn. Posjetitelji uz festivalsku ulaznicu imaju mogućnost besplatnog organiziranog kampiranja u neposrednoj blizini lokacije i plaža. Više informacija o festivalu možete naći na www.slurpfestival.com i www.facebook.com/slurpfestival