Na jadranskoj top lokaciji Outcome i Lawrence Klein predstavili ono najbolje od hrvatske glazbene produkcije

Ambijentalni video DJ set splitskih producenata Outcome u suradnji s poznatim šibenskim DJ-om Lawrence Kleinom, sniman na svjetioniku Mulo, emitiran je u četvrtak navečer premijerno na društvenim mrežama brojnih hrvatskih i europskih diskografskih kuća, medija, glazbenika, festivala i promotora. Outcome i Lawrence Klein nastupaju na skorašnjem Slurp! festivalu na Martinskoj kod Šibenika.
Svjetionik izgrađen 1873. godine na hridi Mulo, uzdignut iz mora pokraj jadranskih bisera Rogoznice i Primoštena, kao stvoren je da bude kulisom DJ seta dua Outcome u b2b izdanju s Lawrence Kleinom. Baš poput lanterne čija bijela kula poput antičkog Kolosa prkosi danju plavom beskraju, a noću svojim sjajem ulijeva sigurnost pomorcima i ribarima, muzika ovih rodonačelnika modernog i melodičnog zvuka svojim magičnim tonovima obasjava hrvatsku glazbenu svakodnevicu i na sceni predstavlja putokaz za ono najbolje što nam od produkcije donosi novo sutra.

Snimanje video DJ seta na jadranskom svjetioniku Mulo nastavak je serijala Soundtrack Croatia koji je ovog proljeće startao u prekrasnom ambijentu Nacionalnog parka Krka, uz ambijentalni glazbeni set RatCat residenta Lawrence Kleina. U tjednima koji dolaze, takvim audio-vizualnim razglednicama sa najljepših hrvatskih lokacija predstavit će se kroz serijal Soundtrack Croatia ponajbolji internacionalni i domaći glazbenici.