Kreće nova uzbudljiva ljetna sezona događanja na jedinstvenoj tvrđavi Punta Christo

Tradicionalnim 3ple Dubble Trubble događanjem, u subotu 1. lipnja otvara se još jedna sezona legendarne tvrđave Punta Christo u Štinjanu kraj Pule. Party otvorenja sezone ovaj će se put održati na četiri floora.
Seasplash festival floor svojim će soundom držati Puležani Munchies Sound System. Floor predvodi Mmmeniga, osnivač Seasplasha, promotor, izdavač, glazbenik i DJ. Njima će se pridružiti Anja G i Dr.Obi, zatim Arboretum Kolektiv sa specijalniim vinyl setom, a za zagrijavanje je zadužena mlada nada Algoriddim.
Slurp! floor predvodi Mark Ash, dugogodišnji riječki DJ i producent, član Balance kolektiva. Uz njega su na flooru mladi i talentirani Tino Dobrić, veterani Rich Bebetto, producent i DJ Laseech, dijete tvrđave Punta Christo, a za warm up je zadužena još jedna mlada nada Nick Radošev.
Psygendering trance floor dovodi nam dva inozemna gosta. To su Beardy Weardy iz Velike Britanije, te Rezonant iz Srbije. Uz njih dvojicu nastupit će Psygendering residenti; Sale, Nesho i Too Faar. Slurp! i Psygendering floor će zvukom napajati Seasplash Sound System.
Konačno, četvrti PowerTape floor drže mlade i talentirane djevojke Gaia, Karla i Erika. One su članice platformi za mlade pulskog kluba Kotač – PowerTape i Urban Jungle.
Pred nama je još jedno uzbudljivo ljeto na Fortici: festivali, večeri elektroničke glazbe, disco i jazz večeri…na jedinstvenoj lokaciji za zabavu i opuštanje.
Slurp! 2019. će se održati 9. i 10. kolovoza, na tvrđavi Punta Christo, a sve će krenuti 8. kolovoza u open air prostoru kluba Kotač u Društevom centru Rojc koncertom benda Bella Technika (ex-Darkwood Dub). 8. Dimensions festival će se nakon koncerta otvorenja u pulskoj Areni, 28. kolovoza, nastaviti na Tvrđavi do 1. rujna, a tjedan nakon toga i nakon koncerta otvorenja u Areni, 4. rujna, na Tvrđavu stiže 12. Outlook festival, sve do 8. rujna.
Seasplash Summer Club
Fort Punta Christo
Štinjan / Pula
subota / saturday 01.06.2019.
22 – 06h, ulaz 50 kn