Slurp! vol. 3 w/ Lucretio

Treće izdanje ovogodišnjeg Slurpa! na tvrđavu Punta Christo ljubiteljima elektroničke glazbe podariti će strastvenu zabavu na dva podija.
Momčad okupljena oko vinilne etikete Vakum, koja je nedavno dogurala i do četvrtog razgrabljenog izdanja, dovodi nam u goste Lucretia iz beskompromisnog producentskog dvojca The Analogue Cops, s kojim je u nekoliko navrata uspješno pohodio naše klubove. Porijeklom iz Padove, s trenutnom bazom u Berlinu, Domenico Cipriani, što mu je pravo ime, od prijatelja i kolega opisan je kao strastveni puštač glazbe, ovisnik o vinilima i još k tome inženjer zvuka. Neumorno je aktivan na nezavisnim izdavačkim kućama kao što su Restoration Records, Machines State Polymers, Appointment, Parassela i Muscle Records.
Uz Lucretia, Vakum floorom će prodefilirati vrsni domaćini Disrupted Project, Evan i Borut Cvajner, dok će program drugog iliti Techno floora istkati imena kvarnersko-istarske techno scene koja uvijek isporučuju sjajne setove, a to su Lemon, Adoo, Krekman i Poco Loco!
Subota, 13.8.2016. @ Tvrđava Punta Christo, Štinjan, Pula
Početak: 23:00 / Kraj: 6:00
Ulaz: 60 kn do ponoći / 70 kn nakon ponoći
LEMON

Dušan Trišović aka Lemon dio je istarske i hrvatske elektronske scene od davne 1994 godine i danas uživa status jednog od najrespektabilnijih Dj imena u Hrvatskoj. Kroz svoju karijeru prošao je različite faze, od dugogodišnje rezidencije u klubu “Ambasada Gavioli” , preko organizacije legendarnog “Rabac Summer Festivala” do festivalskih nastupa na EXIT-u, Barrakud Festivalu i mnogim drugim. Međutim, njegov najveći uspjeh zasigurno je projekt ‘Balance’, kojemu je cilj promocija elektronske glazbe kroz klupske večeri gdje se pored večeri u legendarnom Riječkom klubu “Stereo Dvorana” uz imena poput Joris Voorna, Barema, Paca Osune, Martineza I mnogih drugih zasigurno ističe “Stars Night Event” gdje dovodi imena poput Richie Hawtina, Carl Coxa, Marco Carole, John Digweeda, Dubfirea… 2007 godine Lemon se udružuje s izraelskim producentom Shlomi Aberom i izdaje hit ‘Moods’, za veliki Renaissance label, a samo izdanje podržavaju svjetski velikani poput Carl Coxa na čijoj kompilaciji ista traka i izlazi uz remix Valentina Kanzyania. Uz Moods, Lemon izbacuje još nekoliko singlova, na izdavačkim kućama Discoteca Music, Brown Eyed Boyz Records i Synthetic Arts koji su također dobro popraćeni dok recentnija izdanja izlaze na Night Light Records, Patent Skillz te Blueway Music uz suradnju sa Dj Adoo-om i Dj Lionom. Lemon trenutno radi na novim produkcijskim projektima kao i na pripremi nadolazeće klupske sezone 2016/17.
–> facebook.com/djLemonInc –> soundcloud.com/lemon-inc –> mixcloud.com/Lemon_Inc –> balance.hr
ADOO

Admir Adoo Hasanbegović je house, tech-house i minimal techno artist, DJ & producent iz Pule, Hrvatska.
Njegova glazba je mješavina prepoznatljivih groovy bas linija, varijacija striktnih i tribalističnih perkusija, vješto pokretnih ritam sekcija, isprepletenih i upakiranih u topli aranžman a ponekad i veoma iskrenu metaforičnu cjelinu.
Njegovu glazbu podržavaju i sviraju velika imena kao što su : Richie Hawtin, Pacao Osuna, Dubfire, Marco Carola, Sam Paganini, Julian Jeweil, Stefano Noferini, UMEK, Cristian Varela itd, a također niže izdanja na prestižnim labelovima kao što su: 1605, Toolrom, KD Music,Stick Recordings, Selected Records, Patent Skillz, Night Light Records, AudioJah, Fresco Rec., Alchemy i itd.
Njegov remix za traku The Power – DJ Face Off ( Adoo Remix ) je bio prvi u top 100 Tech House žanra na Traxsourceu.
U prosincu 2014 prijavljuje se za remix contest trake Bregucha od Gramophonedziea i DJ Liona. Svojim remixom uvjerljivo osvaja prvo mjesto na Beatportu.
U kolovozu 2015 – nastupa na velikom i prestižnom festivalu u Španjolskoj – Aquasela Fest u Asturiasu. Na tom festivalu Adoo nastupa rame uz rame sa poznatim svijetskim imenima kao što su : Carl Cox, Richie Hawtin, Paco Osuna, Joseph Capriati, Matador, Nic Fanciulli, Cristian Varela i drugi…
U srpnju 2016 Adoo po prvi puta posjecuje Indiju povodom svog INDIA TOURA – 3 svirke u 3 grada.
http://dj-adoo.com/

ADOOKREKMAN

Dj Krekman (Mario Krekman) rođen je 1985. godine u Puli, Hrvatska. “Još kao jedanaestogodišnje dijete posjetio je techno party u tvrđavi Fort Bourguignon koji ga je očarao. Tada je shvatio da želi postati dj i baviti se elektronskom glazbom. Tako Krekman zadnjih petnaestak godina djeluje na hrvatskoj sceni kao dj, promotor i organizator evenata na podrucju Istre i šire. Djelovao je u par organizacija kao što su: Team addictive, The New Wave i danas Balance. Krekman je nastupao sa svjetski poznatim artistima kao što su: Richie Hawtin, Marco Carola, Adam Bayer, Christian Varela…Muzički stil mu je prepoznatljiv – groovy techno sa house elementima.


http://facebook.com/krekman
POCO LOCO

POCO LOCO aka Andrej Begić je DJ a odnedavno i producent iz Pule. Novo nadolazeće lice u elektronskoj sceni koji rapidno svojim nastupima i pomno izabranom glazbom osvaja klubove a i rejvere. Poco Loco preferira Tech house & techno glazbu koju rado svira u svojim setovima, ali koju odnedavno i producira. Prvi službeni nastup bio mu je u Crikvenici povodom Maskenbala 2015 godine , nakon čega mu se svirke po Hrvatskoj i inozemstvu samo redaju pa je tako nastupao u gradovima kao što su: Crikvenica, Rijeka, Zagreb,Split, Zadar, Osijek, Rovinj, Pula, Krk, Mali Lošinj, Ljubljana,Porto,Marco de Canaveses, Udine,Berlin.
Bilježi također nastup na poznatom ECO Festivalu u Sloveniji, tako što je osvojio 5 mjesto u svijetu na natjecanju za ECO Talent Contest.
U ožujku 2016 bilježi svoje prvo izdanje u suradnji sa Adoo-om, njihov uradan se nalazi na Stick Miami 2016 kompilaciji , koja je izašla na labelu Stick Recordings koji je u vlasništvu poznatog Alberto Ruiza, zatim u srpnju 2016 prvi EP u suradnji sa Adoom, Darkrowom i Alenom Sforzinom, traka sa tog EP-a IN MY HEAD je nakon 5 dana ušla u TOP 100 TECHNO CHARTS na BEATPORTU.

http://dj.beatport.com/profile/443590

https://www.facebook.com/bega123?ref=hlv