SLURP! vol. 1 w/ DAX J (UK)

Ako uzmemo u obzir da korijene vuče iz Sirup Nation festivala započetog 2011. godine, Slurp! ove godine slavi svoj prvi, petogodišnji jubilej. Festival koji ima za cilj predstaviti izbor izvođača iz širokog spektra elektroničke produkcije, u međuvremenu se iz višednevnog događanja transformirao u seriju ljetnih clubbinga promoviranih u zajedničkom konceptu, koji se treću godinu zaredom odvijaju jednom mjesečno kroz sezonu jedinstvene tvrđave Punta Christo u Štinjanu pored Pule.

Slurp! se osim središnjih događanja u ljetnim mjesecima, dokazao kao prepoznatljivi brand koji u Puli biva aktivan i tijekom ostatka kalendarske godine, organizirajući događanja u sklopu tradicionalne novogodišnje Seasplash platforme, i kroz redovite programe u podzemnim tunelima Zerostrasse.
Za razliku od prethodne 2 godine kada su Slurp! otvarali renomirani predstavnici s domaće scene, Petar Dundov i Miss Sunshine, na prvom ovogodišnjem izdanju gostuje mladi, i sve popularniji britanski producent s berlinskom adresom – Dax J.
Lokalnu scenu predstavljat će Disrupted Project u live izdanju te XXL i Innaca kao DJ podrška. Kao gost dolazi i Gars, koji svoju tehniku brusi kao rezident u sve priznatijem zagrebačkom klupskom programu Escape.
SLURP! vol. 1 w/ DAX J (UK)20. lipnja @ Fort Punta Christo Štinjan, PulaUlaz: 50 kn u pretprodaji / 70 kn na dan
DAX J [Deeply Rooted // Ear To ground // Monnom Black | UK // D]https://soundcloud.com/daxjwww.facebook.com/pages/Dax-J/108457863056

Londonski DJ i producent Dax J jedan je od rodonačelnika suvremenog moćnog i sirovog techno zvuka. Surađujući s velikim imenima kao što su Mark Broom, Ø [Phase], Truss, Shifted i drugi, definirao je monolitni zvuk koji ovaj pravac čini toliko uzbudljivim! S 15 je godina počeo vrtiti jungle na piratskim radijima, a ti se slomljeni ritmovi i dalje provlače kroz njegove trake. Nakon što se istesao i kroz garage i drum’n’bass beatove, jednog ljeta na Ibizi napokon otkriva techno.
Kao i brojni drugi britanski producenti, dom je našao u Berlinu. Vrhunski audio inženjer, vodi vlastiti studio i vinyl-only etiketu Monnom Black, svjetski čuvenu po cutting edge zvuku! Na novogodišnjem je maratonu u zagrebačkom Sirupu doslovno pomeo floor i doveo plesače u ekstazu, a na tvrđavu Punta Christo 20. lipnja donosi novi val techno energije!
DISRUPTED PROJECT (live)http://soundcloud.com/disruptedprojectahttps://facebook.com/DisruptedProject

Disrupted Project (Alen Špionjak) je prisutan na sceni već desetak godina, što kroz produkciju, što kroz live nastupe. Svoja prva izdanja je od 2006. godine potpisivao pod pseudonimom Allen Spion prezentirajući melodičniju stranu svoje vizije u to vrijeme. Inspiriran zvukovima pop-syntha osamdesetih i Detroit techna devedesetih nije trebalo puno vremena da potpuno oslobodi i posveti svoju interpretaciju zvuku kojeg potpisuje danas pod Disrupted Project imenom. Izdaje vinile za strane etikete, a s produkcijom i live nastupima ne zastaje. Disrupted Project live je spoj odnosno fuzija raznih stilova i iako uglavnom koristi digitalnu opremu prilikom live nastupa, Alen nije ljubitelj čistih i sintetičkih zvukova. To su uglavnom varijacije prljavih dub techno chordova, reverb padova i one shot vokala pa sve do acid bass linija, berlinskog atmosa i electra.
GARS[Escape]–> soundcloud.com/gars_esc–> mixcloud.com/garizla

Iako elektroničku glazbu prati preko 15 godina, Gars se tek 2009. odlučuje za nabavku gramofona i miksera. Prve žurke organizirao je isključivo za najbliže prijatelje u prostoriji za probe punk grupe Pasi, čiji je član već skoro 19 godina, a jedan od tih tuluma donio mu je residency u Masa:kru kolektivu u kojem djeluje do 2011. Iste godine suorganizira techno večeri u riječkoj Stereo Dvorani, a 2012. postaje generalni manager i resident DJ kluba Tunel u Rijeci. U isto vijeme se iskušava u produkciji i svojim trakama nalazi dom na Deep Nota, Hazard Minds, LCMTC i Underscore.
Kraj 2012. mu donosi nove izazove u vidu preseljenja u Zagreb gdje nastupa sporadično, ponajviše zbog obaveza prema Pasima, no početkom 2014. postaje dio Escape teama i zajedno sa Hrvatkom (organizatorica Escapea) priređuje pregršt uspješnih evenata u Sirupu.
XXL
–> soundcloud.com/user1363837/music-after-dinner-poadcast

Boban Skaramuca aka XXL počeo je pokazivati zanimanje za glazbu još od rane dobi i bilo je samo pitanje vremena dok nije krenuo sa miksanjem raznih ploča iz svoje kolekcije. Karijeru Dj-a započeo je na Fourt Bourgignonu u Puli 1998 godine. Nastupao je u brojnim klubovima u Istri i Hrvatskoj te na Valkana Beach Festivalu. Njegov zvuk danas uključuje duboke i groovy elemente, preko electra i minimala, do progressive housea i techna.
INNACA–> mixcloud.com/inka-innaca

Rođen je 1991 u Puli te je vrlo brzo shvatio da će glazba imati posebno mjesto u njegovom životu te je sa vremenom počeo dj-irati na privatnim partijima, miješajući svoj vlastiti ritam i glazbu uopće s različitim stilovima techno i house glazbe inspiriran s imenima kao Richie Hawtin, Derrick May, Laurent Garnier itd. Uskoro Innaca postaje jedan od najmlađih dj–talenata, koji je svoje iskustvo brusio kroz projekt Tecnx Djz s kojim je nastupao u Hrvatskoj, Sloveniji i Austriji. Danas Innaca definira svoju stil kao duboki tech house, a bavi se i produkcijom te organizacijom partija kroz M.A.D. Crew.
Pridružite se službenom Facebook eventu:http://bit.ly/Slurp_v1
Sve informacije o Slurp! festivalu dostupne su na:
www.slurpfestival.comwww.facebook.com/Slurp.festival
Slurp! 2015:✖ 20.6. ✖ 11.7. ✖ 8.8. ✖ 26.9.
Ulaznice su dostupne u prodajnoj mreži sustava Entrio kao i na entrio.hr.
Popis pretprodajnih mjesta:ZAGREB: Aquarius CD shop – Branimir centar, Kneza Branimira 29 × Aquarius CD shop, Maksimirska 16 × Aquarius CD shop, Varšavska 13 × Atlas, Teslina 7 × Atlas, Izidora Kršnjavoga 1 × Atlas, Zrinjevac 17 × Churchill – Arena centar, Lanište 32 × Churchill – Avenue Mall, Av. Dubrovnik 16 × Churchill – City Center West, Jankomir 33 × Daily News – Importanne Glavni kol., Trg Ante Starčevića 1 × Dirty Old Shop, Tratinska 18 × Printaonica kod Bijelog čarobnjaka, Ilica 76 × Punkt – Branimir centar, Kneza Branimira 29 × Record Store Zagreb, Tkalčićeva 34 × Rockmark, Berislavićeva 13 × Tvornica Kulture, Šubićeva 2 ZADAR: Daily News – Kaufland Zadar, Andrije Hebranga 2 × iGrow shop, Stomorica 2 × Zadarski list – Terminal Zadar, Liburnska obala bb VARAŽDIN: Daily News – Lidl Varaždin, Gospodarska 54SPLIT: Atlas, Obala Lazareta 3 × Daily News – Split riva, Obala hrvatskog preporoda 6 × Daily News – Joker Split, Put brodarice 6 × Daily News – Kaufland Split, 114. brigade 6 × iGrow shop, Kružićeva 6 ŠIBENIK: Daily News – Kaufland Šibenik, Vukovarska 10RIJEKA: iGrow shop, Blaža Polića 5PULA: Activa Travel, Scalierova 1OSIJEK: Daily News – Kaufland Osijek, Josipa Reihl-Kira 40 × Luminis, Županijska 1