SLURP! vol. 1 – Fort Punta Christo

Uz misiju da vas opuste dok se vozite prema moru, Nick i Pepi su pokrenuli emisiju Adriatic Coasting koja se emitira svake nedjelje na YammatFM-u od 19-21 sat. Uz chill zvuke dvojac je predan puštanju ljetnih, opuštenijih tonova u eteru, kao i predstavljanju glazbene obitelji i prijatelja.

Za nekoga kome je glazba toliko u krvi nije začuđujuće da je Nick Colgan zadnja tri desetljeća proveo kao dio najboljih zabava na svijetu. Osnivač jednog od najpoznatijih festivala, The Garden Festivala, Nick je stavio Hrvatsku na festivalsku mapu svijeta. Nakon 10 godina legendarnog festivala, pokretanja sjajnih lokacija Barbarella’s Discotheque i The Garden Lounge, Nick nastavlja postavljati nove projekte i sjajne događaje na lokaciji The Garden Resort u Tisnom, mjestu koje je obilježilo svjetsku festivalsku scenu. Najnoviji projekt je zagrebačka The Garden Brewery, craft pivovara s razlikom. Kombinirajući nova piva, ukusnu hranu, ture po pivovari i testiranja, kao i posebne događaje, pivovara je jedinstveni dodatak bujajućoj craft sceni u Hrvatskoj.

Pepi je radijski voditelj, vinar, promoter, vlasnik dućana s pločama, programerski direktor i rezident u zagrebačkom klubu Masters (hrvatska najbolje očuvana tajna). Uz sve navedeno, Pepi je i glazbeni direktor u The Garden Breweryju te selektor Adriatic Coasting radio emisije na YammatFMu zajedno s Nickom Colganom. Pepi je pokrenuo legendarne Freilauf večeri gdje je predstavio neke on najboljih svjetskih disco i house izvođača s hrvatskom publikom. Bio je domaćin nekima od najpoznatijih disco i house izvođača, kao što du Dixon, Ame, Prins Thomas, Gerd Janson, Metro Area, Justin Vandervolgen, Mark E, Colleen Murphy, Henrik Schwarz, Mark Seven, Jonny Nash, Lexx, Hunee, Ilija Rudman, Young Marco, Xosar, Mike Huckaby, Boo Williams, Felix Dickinson, Vladimir Ivković, Underground Paris, Abel, Jamie Tiller, Oskar Offermann, Kez YM, Cro-Magnon, Baris K, Toulouse Low Trax i mnogi drugi, u glavnom gradu Hrvatske.
Sa svojim bon ton dućanom i galerijom u srcu Zagreba, donio je novi dašak jadranskog ambijenta. U svojem zadnjem projektu surađivao je sa Marijanom Felverom, projekt se zove OBEN i uključuje Lauera, Eduarda De La Callea, Eluize, Floyd Lavinea, Auroru Halal, Sandrina, Rippertona, Jimi Julesa, Kristijana Molnara i još mnoge druge. Svirajući svoj legendarni sedmosatni mix koji uključuje disco, house, techno i dancefloor prijateljski krautrock Pepi Jograde je oživio izumrli opipljiv i melodramatični zvuk.
Mnogi ga smatraju jednim od najboljih hrvatskih DJ-a. Sudjelovao je s mnogo legendarnih izvođača (Francois Kevorkian, Theo Parrish) i na legendarnim festivalima kao što su The Garden Festival, Dimensions, Lost in A Moment, Sonus, Love International, Dekmantel Selections, Pikes on Ibiza, te po klubovima u Barceloni, Beogradu, Berlinu, Bratislavi, Ljubljani i Dusseldorfu.
https://www.facebook.com/jogarde/

https://www.residentadvisor.net/dj/nickcolgan/biography
https://www.facebook.com/nick.colgan.54
https://www.facebook.com/jogarde/

UNIQUE
Matko Butković aka Unique iz Pule svoje je prve ploče pustio prije 13 godina u Fort Bourgignonu. Tijekom godina profilirao se kao DJ i producent čiji inovativni zvuk utjelovljuje izraz ‘’let the music speak’’, a najbolje se može opisati kao eksperimentalni, melodični i urođeno inteligentan zvuk. Do sada je surađivao i izdavao za izdavačke kuće kao što su 1605, Toolroom, Deeperfect, KD Music, Agile Records, Alchemy (Italy), Hotfingers, Night Light Records, The Factoria i Alleanza Records. Isto tako uspijeva privući podršku velikana elektronske glazbe kao što su Umek, Marcco Carola, Richie Hawtin, Dubfire, Solomun, Mark Knight, Paco Osuna, Carlo Lio te Marco Bailey. Pod utjecajem kolega iz elektronske glazbene industrije sunarodnjaka Petra Dundova te odličnih techno DJ-a iz Srbije Marka Nastića I Dejana Milićevića, DJ Unique je naporno radio kako bi izbrusio svoj poseban zvuk te ga izdefinirao kao fuziju deep-a i melodičnog tech housea i techna. Ovih mu dana izlazi debitantski album “Endless Escape” za izdavačku kuću DNC Limited koji je okarakteriziran experimentalnim i klubskim zvukom s mnoštvom emocija i melodija.
https://www.facebook.com/UniqueDjOfficial/

https://beatport.com/artist/unique-cro/261162

XXL
Boban Skaramuca aka XXL počeo je pokazivati zanimanje za glazbu još od rane dobi i bilo je samo pitanje vremena kada će krenuti s miksanjem raznih ploča iz svoje kolekcije. Karijeru DJ-a započeo je na Fourt Bourgignonu u Puli 1998. godine. Nastupao je u brojnim klubovima u Istri i Hrvatskoj te na Valkana Beach Festivalima. Sa svojom organizacijom „Kid Stuff“ organizirao je brojne partije u Istri i ostatku Hrvatske.
Zadnjih godina uglavnom nastupa pod Seasplash zastavom na raznim eventima i festivalima. Njegov zvuk danas uključuje duboke i groovy elemente, preko electra i minimala, do progressive housea i techna.

https://www.facebook.com/boban.xxl

PALISKA – warm up!
Za zagrijavanje prvog ovoljetnog partija 8. Slurp! festivala zadužen je Sandi Paliska, DJ i producent iz Labina. To je zaslužio svojim nastupom u programu Open DJ desk, pulskog kluba Kotač. Produkcijom elektroničke glazbe bavi se zadnje četiri godine a DJ-ingom zadnje dvije. Do sada je izdavao trake za Housepital records, Twisted shuffle, Matric Music records, Maek records, Royal ravers… Zadnje dvije godine bio je rezident DJ Movie Lounge bara u Rapcu. Također, nastupao je za Feel Pleasure organizaciju te dobio priliku svirati s imenima kao što su Lea Dobričić i Uto Karem.
https://mixcloud.com/Electronicaldifference/electronical-difference-podc…
https://www.facebook.com/sandi.paliska