SLURP! HALLOWEEN – ZEROSTRASSE

Zerostrasse – Pula
subota 31.10.2015
Tomy DeClerque ( SLO )
Disrupted Project
Bebetto b2b Xxl
Tomi Rollo
Laseech – warm up
Start; 23h
End; 07h
Ulaz; 40 kn do ponoći / 50 poslije

Tomy DeClerque pripadnik je novije generacije slovenskih Dj-a i producenata koja je sazrijevala u sjeni planetarno popularih Umeka I Valentina Kanzyania. Nakon njih dvojice, Tomy je trenutno najveća zvijezda slovenske techno scene. Sa nastupima na Ibizi i po cijelom svijetu stekao je velik krug sljedbenika i štovatelja. Svoju produkciju izdaje za razne svjetske labele poput; Intec, Toolroom, Terminal M, Phobiq…Njegov prvi pulski nastup na SLURP! HALLOWEEN-u biti će odlična prilika za zabavu uz Tomijevu i recentnu svjetsku techno produkciju.
http://www.flow-management.net/

http://www.twitter.com/tomydeclerque


DISRUPTED PROJECT
Alen Špionjak prisutan je na sceni već desetak godina. Nakon desetak melodičnijih digitalnih izdanja pod imenom Allen Spion, 2009-e godine započinje nešto prljaviju, siroviju i dub orijentiranu produkciju pod Disrupted Project imenom. Počinje i sa livepa nastupima a 2013 uz Boruta Cvajnera i Evana pokreće hrvatsku vinil etiketu – Vakum. Paralelno sa svojim nastupima i Vakumom vodi i hrvatski podcast serijal Waveforms koji je ugostio etablirana strana i domaća imena. Sljedeći mjesec mu izlazi Growth EP na vinilu za poznati talijanski ARTS gdje će se naći u društvu sa Robert Hoodom, Radioslaveom, James Ruskinom, Psykom i sličnim velikanima. U dj setovima zna često ‘šetat’ kroz više stilova, od duba i berlin techna do detroita i sirovog house-a.
http://soundcloud.com/vakumrecords


BEBETTO b2b XXL
Dva veterana pulske i istarske elektronske scene svojim će “b2b” setom zatvoriti SLURP! HALLOWEEN party. Očekuju vas znalački plasirani beatovi recentne i nešto starije deep-tech produkcije koja će dostojno rasplesati Zerostrasse.


http://www.mixcloud.com/borisbebetto/
https://www.facebook.com/boban.xxl
TOMI ROLLO
…aka Tomislav Vujčić takodjer je veteran pulske i istarske elektronske scene koji je još uvijek aktivan. Tomi je tijekom karijere nastupao na brojnim partijjima i festivalima diljem Hrvatske i vani. Krasi ga raznolikost, od minimala preko deepa do techna i nazad. Sa njim na Dj pultu nikada nije dosadno.
https://www.facebook.com/tomislav.vujcic
LASEECH – warm up
Mladi i perspektivni Andrej Lasić dolazi iz Štinjana kraj Pule i možemo slobodno reći da je dijete Outlook, Dimensions i Slurp! festivala koji se tamo održavaju. Trenutno živi u Ljubljani gdje je upisao znani SAE institut te se uz Dj-iranje polako počeo baviti i produkcijom.

https://facebook.com/laseech