Slurp! 2017 – Vol. 1

Slurp! okuplja najpoznatija imena domaće i regionalne elektronske glazbe uz renomirane inozemne goste na nekoliko živopisnih pozornica tvrđave Punta Christo, jedinstvenoj festivalskoj lokaciji na istoimenom, malom poluotoku u blizini Štinjana i Pule, nasuprot Nacionalnom parku Brijuni. Festivalski koncept Slurp!-a održava se kroz 4 pojedinačna događanja tokom ljetne sezone, po jedan Slurp! svakog mjeseca, kroz lipanj, srpanj, kolovoz i rujan, uz nastupe brojnih domaćih i stranih producenata, DJ-a, glazbenika i kolektiva. Ove godine datumi su, kalendarskim redoslijedom: 17. lipnja, 15. srpnja, 12. kolovoza i 23. rujna, što je ujedno zatvaranje sezone na tvrđavi. Tijekom godine održavaju se i druga Slurp! događanja kao što su npr.; središnji stage na novogodišnjem dočeku u sklopu Seasplash platfrome, ili Slurp! Halloween u tunelima Zerostrasse u Puli, itd..
Ovom prilikom njavljujemo sadržaj prvog izdanja, kada će popis izvođača predvoditi mladi producent i DJ porijeklom iz Pule – Andrea Ljekaj.
ANDREA LJEKAJ (Get Physical, Save Us)

Andrea je svoje prve DJ korake napravio u rano tinejdžersko doba u prostorijama Seasplash kolektiva, kad se odmah istaknuo primjetnim talentom za glazbu, Idućih godina na sceni se profilirao kroz dubstep i drum’n’bass setove pod aliasom L Jay, da bi desetak godina poslije bivao prepoznat kao producent i DJ koji obećava, trenutno fokusiran na elektroničku produkciju, nizajući svježa izdanja i nastupe.
Njegov zvuk prati visoka razina produciranja, potvrđeno izdanjima poput ‘Above Humans’ i ‘Mantra’, objavljenih za Get Physical Music i Save Us Records, koja su kao i neke njegove druge stvari i remixevi završile u setovima koji su se vrtili na Bolier Room-u, BBC Radio-u, Bruning Man festivalu,…, te doživile podršku od imena kao što su npr.: DJ Harvey, Hernan Cattaneo, Luciano, Dubfire, Jamie Jones, M.A.N.D.Y., Noir, Dave Seaman i sl.
XXL

Boban Skaramuca aka XXL počeo je pokazivati zanimanje za glazbu još od rane dobi i bilo je samo pitanje vremena kada će krenuti sa miksanjem raznih ploča iz svoje kolekcije. Karijeru Dj-a započeo je na Fourt Bourgignonu u Puli 1998 godine. Nastupao je u brojnim klubovima u Istri i Hrvatskoj te na Valkana Beach Festivalima. Sa svojom organizacijom „Kid Stuff“ organizirao je brojne partije u Istri i ostatku Hrvatske. Njegov zvuk danas uključuje duboke i groovy elemente, preko electra i minimala, do progressive housea i techna.

https://www.facebook.com/boban.xxl
ARSEN PAVEŠIĆ

DJ-ingom se bavi od 2000.godine, a prve godine puštanja muzike vežu ga uz pozicije rezident DJ-a popularnih opatijsko-riječkih okupljališta poput art kluba Gal, kavane Quorum Prive, Viva Cafe Do Brasila, Dva Lava ili Kosog Tornja. 2004. godine mu nemoguća kombinacija electroclasha i old school housea donosi redovne gaže u riječkom Fun Academyju i zagrebačkom Boogaloou te istovremeno niz gostovanja diljem regije…S timom DJ-a i prijatelja (Arszenik, Boo Dale, Fryer, Wan i Amor) uskoro formira kolektiv Bodyjack, koji u svoju sferu ubraja vlastitu radio emisiju, digitalnu izdavačku kuću (prvu u Rijeci), glazbeni portal i vlastiti klub (Stari Mački Lipa). Istovremeno se rađa i projekt Hartera Festivala u čijoj je organizaciji bio sve do 2012. Nakon preseljenja u Zagreb radio je kao voditelj/menadžer/rezident DJ kluba Sirup, suradnik je Slurp! festivala te suradnik u timu Pozitivnog Ritma. Do sada je DJ booth dijelio s likovima kao što su Alexander Robotnick, Mr C, Soulphiction, M.A.N.D.Y., Jimpster, Chris Duckenfield, KiNK & Neville Watson, Levon Vincent, Jay Tripwire, Detroit Grand Pubahs, Peace Division, Terry Francis, Billy Nasty, Dino Dvornik i drugi… links:
www.soundcloud.com/arsen.pavesic
www.facebook.com/arsen.pavesic
MO’ FUNK & ASTA NOVA

Goran Jurić aka Mo ‘Funk i Mario Dropulić aka Asta Nova dolaze iz Labina. Obojica dijele istu ljubav i strast za elektronskom glazbom od svojih teenagerskih dana. Godine 2012. zajedno su se preselili u svoj novi studio gdje su uložili puno truda u donošenje novih zajedničkih produkcija i novog projekta. Glazba koju predstavljaju publici putem Live i Dj setova uglavnom je plesna glazba koji je ispunjena emocionalnim i groovy vrhuncima.
Izdaju svoju glazbu na ekitekatama; Balkan Connection, ICONYC, Clinique, Insomniafm, Majestic, Soundteller, Family Grooves, Green House …Godine 2015. počeli su stvarati kvalitetne događaje pod imenom ” Something Irresistible ”, na kojima predstavljaju prepoznatljivu plesnu zabavu s visokim vibracijskim sadržajem i filozofijom P.L.U.R.-a.
http://classic.beatport.com/artist/mo-funk/57090
https://soundcloud.com/mofunk28
https://soundcloud.com/asta-nova
www.facebook.com/somethingirresistible/
BEATRISS – warm up!

Beate Lazarević aka Beatriss mlada je i talentirana DJ-ane iz Pule. Ljubav prema glazbi pokazuje oduvijek te 2016 godine odlučuje prvi puta stati za DJ pult. Beatriss preferira tech-house i techno elektronsku glazbu. Nakon uspješno završene Ableton edukacije organizirane od EduSplash – multimedijske platforme za edukaciju i razvoj, u dogledno vrijeme možemo očekivati i njene prve samostalne produkcije.
https://www.facebook.com/beatrissofficial/
https://soundcloud.com/beatriss_16/beatriss-feel-pleasure-w-dj-link-port…