Slurp! 2017 – Slurp! Vol. 2 w/ Roland Leesker + GOYO

Roland Leesker (Get Physical, Germany)
Roland Leesker živi i voli elektroničku glazbu još od 1989., kada je počeo nastupati kao house DJ po Frankfurtu. Samo 2 godine poslije postao je rezident klubova poput: Wild Pitch, XS i Dorian Gray. Kao i većinu DJ-a u to vrijeme, mogli smo ga pronaći da radi u lokalnom dućanu ploča, u ovom slučaju Delirium Records, gdje je opsluživao velikane scene, kao što su: Sven Vath, Laurent Garnier i DJ T – su samo neki od njih. 1995. prebacuje se i za Frankfurta za NewYork, gdje je otvorio podružnicu Delirium Records, što mu je omogućilo da dijeli pozornicu sa mnogim imenima koja se danas smatraju legendama scene (Ricardo Villalobos, John Selway, Joe Jam, Marc Spoon, itd.). Od tada je puno svog vremena, znanja i srca ulagao u razvijanje elektroničke scene, podržavajući umjetnost koju voli. 2015. vraća se u studio sa Philippom Maierom, znanom i kao Sante, kako bi producirao “My Warehouse”, ploču koja je u nastajanju posljednjih 20-ak godina. “My Warehouse” je House killer, kojeg karakterizira vozeća bass-linija i intenzivni kickovi. Samo izdanje sadrži i remixeve prijatelja koje je upoznao kroz zadnjih 25 godina na sceni, izvožača poput M.A.N.D.Y., LD Nero, DJ T, Cardopusher i Chris Lieblinga.
–> facebook.com/RolandLeeskerMusic
–> residentadvisor.net/dj/rolandleesker-de
Lemon
Dušan Trišović aka Lemon dio je istarske i hrvatske elektronske scene od davne 1994 godine i danas uživa status jednog od najrespektabilnijih Dj imena u Hrvatskoj. Kroz svoju karijeru prošao je različite faze, od dugogodišnje rezidencije u klubu Ambasada Gavioli, preko organizacije legendarnog Rabac Summer Festivala do festivalskih nastupa na Exitu, Barrakud Festivalu i mnogim drugim. Međutim, njegov najveći uspjeh zasigurno je projekt Balance, kojemu je cilj promocija elektronske glazbe kroz klupske večeri gdje se pored večeri u legendarnom Riječkom klubu Stereo Dvorana uz imena poput Joris Voorna, Barema, Paca Osune, Martineza I mnogih drugih zasigurno ističe Stars Night Event gdje dovodi imena poput Richie Hawtina, Carl Coxa, Marco Carole, John Digweeda, Dubfirea… 2007. godine Lemon se udružuje s izraelskim producentom Shlomi Aberom i izdaje hit “Moods”, za veliki Renaissance label, a samo izdanje podržavaju svjetski velikani poput Carl Coxa na čijoj kompilaciji ista traka i izlazi uz remix Valentina Kanzyania. Uz Moods, Lemon izbacuje još nekoliko singlova, na izdavačkim kućama Discoteca Music, Brown Eyed Boyz Records i Synthetic Arts koji su također dobro popraćeni. Njegova recentnija izdanja izlaze na Night Light Records, Patent Skillz te Blueway Music uz suradnju sa DJ Adoo-om i DJ Lionom. Lemon trenutno radi na novim produkcijskim projektima te nastupa diljem Hrvatske i Europe.
–> facebook.com/djLemonInc
–> soundcloud.com/lemon-inc
Mark Ash
Mark Ash započeo je karijeru 1994. godine i smatra se jednim od veterana hrvatske plesne glazbene scene. On je DJ i producent koji osjeća prostor i publiku, a intuiciji i znanju o glazbi doprinjele su brojne rezidencije i gostovanja u mnogim klubovima, modnim revijama, izložbama i festivalima. Vodio je razne emisije (Arbassential, Motorka & BalanceFM Podcast) na lokalnim radio stanicama. Osnovao je prvu specijaliziranu DJ trgovinu u Rijeci pod nazivom Muzikum Record Store, gdje je podigao nove generacije nadolazećih DJ-a pružajući im najkvalitetniju glazbu na tržištu. Pridružio se projektu BalanceFM (s osnivačem Lemonom) te već 15-ak godina sudjeluje u organizaciji partija i festivala. Njegov glazbeni stav je širok jer radi i vodi najveću glazbenu trgovinu u gradu Rijeci.
–> soundcloud.com/mark-ash
–> djmarkash.com
Anhel
Interes za glazbu i miksanje pojavio se krajem 2013. godine te Anhel prve nastupe bilježi već krajem svibnja 2014-e u Hangaru – Svetica/Šišan. Dobio je priliku nastupati i na Dimensionsu i Outlooku te godine, u sklopu Beach Bara Pacino gdje nakon toga svake godine gostuje. 2015. godine odlazi u Englesku na edukaciju, gdje je više puta nastupio na raznim eventima (Rag Race Day, Easter Bank Holiday…). Pobjednik je DJ-contesta za 5 godišnjicu Arboretum Kolektiva te je nastupio na tvrđavi Fort Turtian. U Anhelovim setovima prevladavaju deep house i proggresive, uz dozu techna.
–> facebook.com/askokovic
–> soundcloud.com/anheldj/summer-season-mix
Elektromotive (Live, Arg/Por)
Elektromotive je glazbeno-vizualni, live projekt iz Osla. Joao Pereira (Portugal) i Emiliano Giuevara (Argentina) isporučuju live techno setove zasnovane na elektroničkom hardwareu instrumenata, poput analognih syntheseizera i ritam mašina. Sastavni dio njihovih nastupa su svijetlosni i vizualni efekti kojima upravlja Melissa Pollestad Larsen, također iz Norveške. Smisao njihovih nastupa objašnjavaju s pokušajem da stvore višeslojno, višeosjetilno underground iskustvo, uz zamjetnu dozu imrpvizacije i originalnosti. Vrlo ritmični techno, ogoljen i minimalistički, ponekad maštovit, a ponekad žestok i prljav. Nastupi obilježava i organička komunikacija sa masama plesnih podija, bilježeći dosad razne nezaboravne trenutke.
–> facebook.com/pg/ElektromotiveOslo
–> soundcloud.com/elktrmtv
MOLD ME WITH JOY
Mold Me With Joy je DJ i producent iz Osla u Norveškoj koji ima veliku strast za čudnom glazbom. Voli miješati sve, od organskog do eklektičnog, a posebno ga čini sretnim kada umiješa funky house, žestoki techno i fusion s dozom seksa i ritma. Od njega, također, možete očekivati puno afrobeata, funka, soula i zaboravljenih retro, plesnih dragulja. Nemojte misliti da će zanemariti dub, bass, garage i ghetto. On apsolutno uvijek iznenađuje svojom zanimljivom selekcijom i umiješavanjem svih tih stilova.
https://www.facebook.com/moldmewithjoy/

Jocko Loco (Norway)
DJ koji dolazi iz underground scene grada Osla, donosi tech/techno vibracije na plesni podij. “Funky on the Decks, Crazy on the FX”.
–> soundcloud.com/joacim-jocke
Alan Watson aka Spiral (UK)
DJ projeklom iz Engleske, sa trenutnim sjedištem u Oslu, prošao je u životu sito i rešeto, prije nego što se našao u mogućnosti zapaliti jedan od plesnih podija tvrđave Punta Christo. Proživljena iskustva sadrže nevjerovatnu priču i uključuju: malteritiranje starijih u početnim koracima DJiranja, intenzivno razdoblje organiziranja free partya u Engleskoj, dominaciju nasilja na istima, izučavanje borilačkih vještina kako bi se od nasilja odbranio, što je rezultiralo i s 3 posjeta Afghanistanu… Poželimo mu dobrodošlicu!
–> soundcloud.com/spiral
–> mixcloud.com/OneTrueSpiral