FPC Season Closing Party: Slurp! & Showcase floors

Slurp! festival vol. 4 floor:
MARINA KARAMARKO

Marina je jedna od najuspješnijih i najperspektivnijih hrvatskih DJ-ica i producentica koja je karijeru započela 2005. godine. Od tada pa do danas Marina je prošla sve, od regije i okolnih zemalja, preko Ibize, pa sve do Kolumbije i Amerike, pa možemo reći da se njezin dubok i mračan zvuk već pronio svijetom, a priznanje je, između ostalih, došlo i kada je uvrštena na Beatport listu ‘Vizionarki elektronske glazbe’. Osim što je uspješna u DJ-ingu te u produkciji, Marina već gotovo dvije godine vodi vlastitu etiketu ThanQ na kojoj je nedavno izašao i njezin novi remiks Marky Z – ‘Never Back Down’, koji je završio u Mixmag Top 10 najboljih regionalnih izdanja za svibanj/maj. Svi koji su ikad prisustvovali Marininim setovima znaju kakvu vožnju zna priuštiti…biti će to prava poslastica za kraj ljeta.
residentadvisor.net/dj/marinakaramarko
soundcloud.com/marinakaramarko
facebook.com/marina.karamarko
Life4Funk

Saša Jovanović aka Life4Funk rođen je u Rijeci 1981.godine. Ranu mladost provodi u Beloj Crkvi u Vojvodini sakupljajući kazete s modernom plesnom glazbom tog doba, a s 14 godina, davne 1995. počinje aktivno sudjelovati u lokalnom disco klubu i na radio postaji gdje s prijateljima vodi radijsku emisiju koja je bila orijentirana na promoviranje klupskog zvuka tog vremena. Uz toliku zajedničku ljubav prema glazbi i tehnici, u ljeto 1996. godine skupa organiziraju prvi party u centru grada gdje su okupljene plesače i improvizirani light show ostali promatrali nevjericom! 1997.godine postaje rezident legendarnog dancing bara Diva gdje profilira svoj način puštanja glazbe. 1999. godine seli u Novi Sad i upoznaje većinu ljudi koji su zaslužni za razvoj klupske scene u Srbiji. Nedugo zatim, 2000. godine s prijateljima otvara ljetni klub Aquarius u Beloj Crkvi. Gostujući u mnogim klubovima bivše Jugoslavije postao je poznat po istančanom sluhu, izvrsnoj selekciji i specifičnoj povezanosti sa publikom. Prije 10 godina nastupa na Exit festivalu i priključuje se Englishbreakfast organizaciji koja je zaslužna za veliki broj fantastičnih klupskih noći u Novom Sadu. 2012. godine odlučuje se vratiti u Hrvatsku i sada, nakon 22 godine iza pulta, živi u Rijeci i zajedno s prijateljima vodi klub Crkvu.
soundcloud.com/life4funk
facebook.com/life4funk.dj
facebook.com/altar.servers.djs
facebook.com/mi.smo.crkva
Paul White (uk)*

Sa sjedištem u Oslu, Norveška, Paul je poznati akter na lokalnoj glazbenoj sceni. Držeći rezidencije u poznatom noćnom klubu The Villa redovito održava i jednodnevne događaje na drugim prostorima koji se usredotočuju na kvalitetnu elektronsku glazbu, kao i brojne festivale u Norveškoj i inozemstvu. Budući da je DJ od 2003. godine, Paul ima širinu i dubinu iskustva koju pokazuje u svojim setovima gdje se kvalitetna glazba iz širokog raspona žanrova čvrsto miješa kako bi predstavila emotivnu priču onima na plesnom podiju. Paul iznimno voli kontakt s publikom odabirom beatova koji privlače pažnju i tjeraju na ples.
soundcloud.com/paulwhitedj
facebook.com/paulwhiteoslo
Sekwent (e)*

Sekwent je postao glazbenik kada mu je otac kupio Bontempi synth. Čarobni zvukovi bili su neodoljivi i postavili su svrhu i put života za dječaka. U početku je Sekwent bio više zainteresiran za mješavinu zvukova nego za svladavanje instrumenta. Kasnije se preselio iz Francuske u Španjolsku gdje se oblikovala njegova strast za glazbom, DJ’ing je postao njegova jedina i istinska strast. U svojim dvadesetima preselio se na Kanarske otoke gdje je nastavio s DJ-ingom i organizirao underground zabave. U svom putu prema novom kutu svijeta – Skandinaviji, Sekwent se pridružio svom prijatelju Joaou koji je kasnije postao bitan dio Sekwentovog života. Započeli su suradnju koja uključuje glazbenu produkciju, izvođenje, vizualnu zabavu i opremanje underground zabava. Ime je došlo prirodno: Nach Projekt. Danas je Sekwent karizmatični DJ, producent i vlasnik izdavačke kuće, a možete ga naći u Maura Records Studiu sa sjedištem u Oslu.
soundcloud.com/sekwentt
mixcloud.com/sekwentt/
facebook.com/Sekwentt/
XXL

soundcloud.com/user1363837/music-after-dinner-poadcast
facebook.com/boban.xxl
Rich

soundcloud.com/dj-rich-2
facebook.com/Samm1411
Bebetto

soundcloud.com/dj-bebetto
mixcloud.com/borisbebetto/
– in cooperation with We Represent Goyo (n)
Showcase Pula floor:
EGOLESS (DEEP MEDi)

Projekt “Egoless” nastao je 2009. godine od strane multiinstrumentalista i producenta Ognjena Zečevića. Prvi “No Ego, No Problems!” EP vrlo brzo stekao je priznanje van granica Hrvatske i tu priča počinje. Ubrzo nakon toga dolazi do prvih vinilnih izdanja za američki Lo Dubs label. Prvi 12” “Rainbow Dub” nastao je u suradnji s prošlogodišnjim Rototom contest pobjednicima Irie FM koji su odsvirali brass dionice. Izdanje je rasprodano u svega 2 mjeseca, a čak na jednom partiju dolazi i do live remiksa kojeg je odsvirao legendarni Scientist, jedan od izvornih dub artista s Jamajke. Drugo recentno 12” izdanje za Lo Dubs “Before / After EP” također je odlično primljeno što se vidi i na top listama bestsellera na Juno, Beatport, ReggaeRecord i sličnim servisima gdje se u jednom momentu penje među top 5 najprodavanijih izdanja. Radovi na remiksima uključuju službenu dub verziju Marlon Asherove stvari “Amsterdam” , pjesme “Robot” somborskog beda “Line Out te obrada Substep Infrabass stvari “Monotonium”. Njegova samoizdana kompilacija “Selected Works ‘09 ‘ 12” je od strane T-portala uvrštena u top 3 najvažnijih izdanja 2012. godine od strane Dubravka Jagatića. Osim toga, trenutno svira klavijature u bendu ST!llness te gitaru u riddim bendu ITalJam s kojima je prošle godine nastupio i na main stageu Outlook Festivala s britanskim vokalom YT. Njegove stvari vrtile su se na postajama kao što su BBC Radio 1, 1xtra, Radio 6, Kane FM, Ministry of Sound, Rinse FM, Sub.FM i mnogim drugima, a podrška između ostalih dolazi i od DJ/producenata kao što su J:Kenzo (Tempa) , Rob Smith (RSD) , Diccon (BlackBox) , Headhunter, Bunzer0, DFRNT… U 2013. godini pokreće live act fokusirajući se na izvornu dub tehniku sa Jamajke. Koristeći originalne multitrack snimke na licu mjesta manipulira autorskim stvarima stvarajući svaki puta unikatne verzije. Stilski varirajući od tradicionalnog duba do eksperimentalnog dubstepa s čvrstim dub korijenima.
soundcloud.com/egoless/tracks
facebook.com/EGOLESS/
Munchies Sound System

facebook.com/munchiessoundsystem
mixcloud.com/munchiessoundsystem/
soundcloud.com/munchies-soundsystem
Bass Experience

soundcloud.com/richo140/tracks
Bradda Selecta

soundcloud.com/the_flippin
mixcloud.com/Brada/