Elektro Karneval @ Zerostrasse, Pula

Nakon svih karnevala, povorki, spaljivanja pusta i ostalih pripadajućih karnevalskih događanja vrijeme je za onaj završni, sasvim poseban – Elektro Karneval koji će se održati u subotu 13. veljače u tunelima Zerostrasse ispod Grada Pule. Elektro Karneval ponudit će izbor techouse, techno i trance glazbe na Slurp! i Marsroom floorovima.

Headliner Slurp! floora je Sunčica Barišić aka Miss Sunshine. Vodeća hrvatska techno dama aktivna je od 1997 godine i do danas je nastupila u gotovo svim klubovima u Hrvatskoj a česti je gost raznih partija diljem svijeta. Mnogi kritičari svrstavaju je u “Top 5” dama koje se profesionalno bave dj-ingom u ovom dijelu Europe. Uz nju će na Slurp! flooru nastupiti i pet pulskih dj-a koji godinama stvaraju scenu u Istri i šire. Lemon Inc. je lokomotiva istarske elektronske scene, šef Balance kolektiva s iskustvom od preko 20 godina. Make je legendarni pulski techno dj koji je i dalje neumoran u u isporučivanje kvalitetnog i plesnog techna. Borut Cvajner je pripadnik mlađeg naraštaja pulske elektronske scene s čestim nastupima u Berlinu a suvlasnik je i Vakuum Recordsa koji izdaje isključivo vinile. XXL i Bebetto rezidenti su Slurp! Festivala s ogromnim iskustvom i stažem koji je započeo još u prošlom stoljeću na partijima u Fort Bourgignonu te Valkana Beach Festivalima.
Headliner Marsroom floora je Riodario, pulski trance dj i producent te pokretač Life Celebration Festivala koji će se ovog ljeta održati na Svetici u Šišanu. Marko Grbac aka Green Screen pulski je glazbenik, dj i producent koji će na Elektro Karnevalu predstaviti svoj friški live – act. Uz njih dvojicu tu su još svestrani Teddy Lee, Sale te Alen koji je šef Marsrooma i Future Nature Festivala.
Elektro Karneval započinje u 23h i traje do 07h ujutro, uaznica je 40kn do ponoći i 50kn poslije, a za maskirane posjetitelje ulaz je 25kn cijelu noć. Dakle, vidimo se u subotu 13.02. u tunelima Zerostrasse na Elektro Karnevalu!
Pridružite se Facebook eventu.
✧ SLURP! Floor ✧ MISS SUNSHINE soundcloud.com/miss_sunshine residentadvisor.net/dj/misssunshine Lemon Inc. dj-lemon.com, balance.hr MAKE facebook.com/damir.makarun BORUT CVAJNER soundcloud.com/borut-cvajner soundcloud.com/vakum-records XXL facebook.com/boban.xxl BEBETTO soundcloud.com/dj-bebetto mixcloud.com/borisbebetto ✧ MARSROOM Floor ✧ RIODARIO soundcloud.com/riodario GREEN SCREEN greenscreen1.bandcamp.com/releases TEDDY LEE teddy-lee.deviantart.com SALE facebook.com/sasa.bozic.94 ALEN facebook.com/alen.planinsek Visuals by VJ Zeko www.slurpfestival.com