DJ Radionica by DJ Venom – Clubbing & Turntablism

Neki od nas vode svoju djecu na ritmiku ili tečaj izrade goblena, neki na tenis ili aikido, a mi u Pozitivnom ritmu, pak mislimo da svijetu nedostaje dobrih DJ-eva i zato započinjemo novu sezonu DJ radionice by DJ Venom u našem klubu Sirup i pozivamo sve društveno odgovorne roditelje da pretvore svoju djecu u DJ-ecu!

Prilažemo kratki info. Neka edukacija započne!
Voditelj radionice je dj Venom, klupski dj i turntablist, višestruki prvak Hrvatske te finalist svjetskog i europskog prvenstva. Uz dj Venoma prisutni su i gosti predavači u redovnim ili vanrednim terminima.
Radionica se odvija utorkom i četvrtkom od 18 do 22 h u prostoru kluba Sirup (Paromlin, Koturaška cesta 1).
DJ radionica obuhvaća sve oblike modernog miksanja glazbe, počevši od odabira glazbe, beatmatchinga, digitalnog dj-inga (CD player, računalni programi (traktor & serato) i MIDI kontroleri, koncept loopa, korištenje loop sekvencera, efekti te njihova upotreba) pa sve do turntablisma i natjecateljskih disciplina kao što su beat juggling, scratch i stvaranje rutina.

Početnička grupa se bavi upoznavanjem i spajanjem opreme, upoznavanjem ritma i njegovih oblika, osnovama muzičke teorije, beatmatchingom ili miksanjem pjesama na osnovu tempa, osnovnim scratch i beatjuggling tehnikama.
Napredna grupa se bavi miksanjem pjesama u obliku seta, zahtjevnijim tehnikama turntablisma (beatjuggling, scratch), upoznavanjem sa snimanjem i aranžmanom, upoznavanje sa organizacijom evenata i kako doći do angažmana.
Na radionici postoji više dj pultova tako da svaki polaznik radi individualno i napreduje neovisno o grupi. Glazbeni pravac i žanrovska opredjeljenost nisu bitni za upis na radionicu.
Cijena radionice za 3 mjeseca iznosi 1.200,00 kn.
Prijave i upiti na: djradionica@pozitivanritam.hr ili na 095.5625.868.
–> facebook.com/DjRadionica
–> youtube.com/watch?v=sqs5PKr1xK4