Deep’n’Delicious with REWORK live!

U petak 26. veljače, pozivamo naše drage clubbere na prvi ovogodišnji Deep’n’Delicious tulum koji u punoj postavi predvodi trojac Rework, u već dobro uhodanoj i moćnoj live varijanti. Rworkovcima je ovo prvi nastup u lijepoj našoj, a dolaze na mini turneju, budući da nakon nastupa u zagrebačkom Sirupu idu održati misu put riječke Crkve.
Uz spomenute goste na lineupu će se naći Bronski i Herya, rezidenti i pokretači Deep’n’Deliciousa.

Rework nastaje na pragu novog milenija, negdje na pola puta između Budimpešte i Stuttgarta, a plod je druženja i suradnje Daniela Varge i Michaela Kublera, dva dječaka njemačko-mađarskih korijena. Njihov zvuk je kombinacija hladnih, minimalnih struktura s primjesama funka, začinjeno stihovima koji s puno šarma lutaju oko jedne male, lude “stvari” zvane ljubav. Baršunastim ženskim vokalom s daškom melankolije Francuskinje Laetitie i Sasche Hedgehog, Rework rastura svaki plesni podij svojim drukčijim, pomalo intenzivnijim “rock’n’roll” pristupom.
Poslije prvog albuma “Fall Right Now” sa klupskim hitovima “You Are So Just Just” i “Love Love Love Yeah” na kultnoj Playhouse etiketi, 2007. god. izdaju drugi LP “Pleasure Is Pretty” za kojeg su remikseve radili Alter Ego, Magda, Trentemoller i drugi. 2013. se po prvi put pojavljuju na Visionquestu te nakon uspješnog hita “Touch” izdaju svoj treći album “You Play”. Izdavali su i na Magdinom Items & Things, Meant Recordsu te Troxlerovom Soft Touch labelu. Reworkovci su, unatoč povremenoj razdvojenosti, već spremili podosta materijala za nadolazeća izdanja na renomiranim izdavačim kućama Visionquest i Items & Things, a koji ćemo, između ostalog, imati prilike čuti na njihovim nastupima u 26.02. u Sirupu te 27.02. u Crkvi. Pridružite se Facebook eventu.