Deep’n’Delicious with GEDDES

Stuart Geddes prava je londonska underground njuška. Već više od deset godina DJ-ira, stvara glazbu, remiksira, ali i organizira i promovira evente, čime je jedan od najznačajnijih predstavnika londonske new-era underground scene. U organizaciji Deep’n’Delicious ekipe stiže u Sirup 29. travnja.

Njegovi serijali Mulletover (u slobodnom prijevodu: malo duža fudbalerka) i No Fit State istinski su ”place to be” u istočnom Londonu, a doveli su ga i pod svjetla reflektora najkul svjetskih klubova poput frankfurtskog Robert Johnsona, berlinskog Watergeta ili njujorškog Outputa.
Osim zavidne DJ karijere, Geddes je gotovo jednako dugo i uspješan producent, s izdanjima za Mobilee, Truesoul, Leftroom, Tsuba i druge te kao član kolektiva Rekleiner za Moodmusic i Connaisseur. Reklainer je izdao i prvi EP za Murmur Records, kojeg je Geddes pokrenuo 2008., a koji je dosad objavljivao singlove za Detroit Swindle, Simona Bakera, Nicka Curlya, Nimu Gorji, Tom Demaca, Matta Tolfreya i druge. Prije tri godine, svoj party brand, No Fit State, iskoristio je za naziv još jedne izdavačke kuće, s nešto drukčijim, ali i dalje klupski orijentiranim zvukom. Jedna zanimljivost za domaću publiku vezana uz Geddesa je i činjenica što je na njegovom nastupu u Sirupu od prije cca 5 godina, zabilježen apsolutni rekord prodanih karata i posjećenosti kluba, koji do danas nije oboren… Ovaj put će, uz Geddesa, nastupiti Herya i Bronski, rezidenti Deep’n’Delicious večeri. Uz iskustvo i ljubav koju gaji prema glazbi kao dj/producent/promotor i uz globalnu podršku clubbera i struke, Geddes spada u kategoriju ”past, present & future” underground scene.
Sirup pleše od 01 do 08, a ulaz je 60kn. Pridružite se Facebook eventu.