Deep’n Delicious 1st anniversary w/ Boris Werner

Subota, 13.12.2014.Deep’n Delicious 1st anniversary w/ Boris Wernerod 01 do 08ulaz: 50 kn

Ekspandirajuća nomenklatura glazbenih žanrova i podžanrova elektroničke glazbe nešto je što će primijetiti svatko tko sluša ili kupuje glazbu online, a novopečeni nazivi često su i vrlo komični, no to nije nešto posebno vrijedno pažnje za Borisa Wernera, karizmatičnog Nizozemca koji svoj DJ stil naziva jednostavno: good house music!
A naš je Boro iskusni partijaner s podužim stažem na podiju i za DJ pultom te za to da nas drsko uvjerava kako baš on zna što je ”good house music”, govori i njegov producentski portfolio i respektabilne kuće poput Remote Area, Rush Hour, Get Physical, Moon Harbour ili Supplement Facts.
Na, uvijek aktualnoj, amsterdamskoj sceni etablirao se još 2002., kad je s Lauhausom i Aronom Friedmanom pokrenuo serijal partyja Mono, a potom i rezidencija četvrtkom na kultnim Vreemd večerima u Sugar Factoryju. Poznat je i po maratonskim DJ setovima poput 10-satnog, 11-satnog ili čak 15-satnog seta na godišnjicama kluba Studio 80.
Posljednjih godina čest je i za pultom popularnog DC 10, a u rodnom Amsterdamu stoji iza branda Late Night Society u klubu Trouw, koji je dosad ugostio face kao što su dOP, Tom Trago, Jamie Jones, Tom Ruijg, Visionquest, Lee Curtis, Mr G, Mathew Jonson, Guillaume & The Coutu Dumonts ili Seth Troxler pod parolom ”dress up chic, act like trash”…
–> facebook.com/events/357911754370512