Seasplash Underground Edition @ Tuneli Zerostrasse, Pula

Srijeda, 30 Travanj, 2014

30. travnja i 02. svibnja u tunelima ZEROSTRASSE u Puli održati će se SEASPLASH UNDERGROUND EDITION, podijeljen na dva dogadjanja; SHOWCASE, u srijedu, 30. travnja, te zagrijavanje za SLURP!, u petak, 02. svibnja 2014 godine.

Najpoznatiji pulski podzemni tuneli ZEROSTRASSE nalaze se ispod Kaštela, a zbivanja će se odvijati u središnjoj podzemnoj dvorani koja se nalazi točno ispod mletačke tvrđave. Ulaz će biti kod Dvojnih Vrata ispod pulskog Arheološkog Muzeja.

Pulski podzemni tuneli čine 10-ak kilometara dugu podzemnu mrežu koja međusobno povezuje pulske fortifikacije. Tunele je započela graditi Austrija radi zaštite svoju glavne ratne luke, te je na taj način stvorila najveći dio pulskih podzemnih tunela. Nakon Austrije podzemne tunele gradila je i Jugoslavenska narodna armija, dok Italija, Njemačka i angloamerička uprava nisu posvetili svoje vrijeme uprave nad gradom u gradnju novih tunela.  Temperatura je u pulskim skloništima cijelu godinu identična i kreće se oko ugodnih 14 stupnjeva.

SEASPLASH UNDERGROUND EDITION partiji, SHOWCASE i SLURP! Warm Up održati će se u centralnoj dvorani podzemnog skloništa, nazvanoj Ovalni ured pod Kaštelom, a ulaz na partije biti će kod Dvojnih Vrata ispod pulskog Arheološkog Muzeja.

Srijeda, 30.04.2014. / 22-05h
SHOWCASE - 5th Anniversary Official Party
Tunelarina: 30kn prije / 40kn nakon ponoći
www.seasplash.net

BIOME (UK, Tempa, Black Box)
Englez iz Manchestera, nasiroko prepoznat po bass heavy minimalizmu, od 2011. godine u samom vrhu svjetske dubstep scene. Izbacio poprilican broj pjesama popracene vrlo dobrim prijemom kod DJa i publike, kao sto su npr. "Propaganda", remix Kryptic Minds-a "Hybrid" (progalsen jednim od najboljih remixeva po izboru Dubstep Forum Awards-a),  ili "Space" (objavljen za Black Box), singl koji je rasprodan je u svega nekoliko dana. Njeguje i druge stilske forme osim "heavy dungeon sound-a", a njegov rad je cijene i hvale Icicle, Youngsta, Kryptic Minds, Mala, itd. Proteklih 12 mjeseci Biome je rasprodan po nastupima po Europi, izmedju ostalih rave-ova redovna nastupa na Outlook Festivalu.
www.facebook.com/pages/Biome/196111273753175
https://soundcloud.com/djbiome

Jin-san / Kingston Sound
Samo nekoliko mjeseci trebalo je Jin-Sanu da se prešaltavajući u više brzine vrati u puni pogon, nastavljajući nas oduševljavati svojim vinilnim mixevima, kojima će i ovom prilikom dominirati jungle ritmovi obojeni reggae motivima.
www.facebook.com/kingstoned.zvuk

Pulap Reggae Station
započeo kao projekt za radio emisiju na Radio Puli 2010 god. Pulap Reggae Station čine bivši članovi King Shango Sounda : Shugaman, Brada Selecta i Zj Sinke te Hot Steppa & Fyah Steppa.
https://soundcloud.com/pulap_station
www.facebook.com/pages/PulaPReggaeStation/170362166358310

207
iz Pule, producent/DJ koji iza sebe ima iskustvo stvaranja elektonske muzike i beatova, s počecima u Hip-Hop-u pa sve do otkrivanja svog puta kroz dubstep, motiviran utjecajima vlastitog okruženja, kroz ljubav prema inovacijama, stvaralaštvu i starsti prema žanru. Osim što producira, član je Seasplash Pula Crew-a.
www.facebook.com/pages/207-Official-Fanpage/117018568409140
https://soundcloud.com/207-production

Sheco
voditelj i koordinator Rojc Showcase i Summer Showcase dogadjanja, zadnjih nekoliko sezona redovno odusevljava jungle setovima, takodjer clan Seasplash Pula Crew-a.
https://soundcloud.com/sheco_89

Petak, 2.05.2014. / 22-05h
SLURP! Warm Up Tunnel Experience
Tunelarina: 40kn prije / 60kn nakon ponoći
www.slurpfestival.com

Petar Dundov - Live Act (Music Man)
po svom talentu, glazbenom stažu i diskografiji spada među najplodonosnije hrvatske autore te svakako spada u sam vrh naših glazbenih izvoznih proizvoda. Jedan je od   pionira techno glazbe u ovom dijelu Europe, koji je svoja prva djela izdao još davne 1993. da bi potom s bratom Simonom pokrenuo prvi hrvatski techno live act Brother’s Yard.Kao DJ i live performer nastupao je diljem svijeta, a danas iza sebe ima 50-ak singl izdanja te tri samostalna albuma, na kojima je , prema brojinim kritičarima techno glazu uzdignuo na viši stupanj pa je tako njegov harmonični techno uspoređivan s radom skladatelja Phillipa Glassa ili Jean Michela Jarra. Svojevrsna evolucija techno glazbe u Petrovoj interpretaciji posebno je vidljiva na njegovom drugom albumu “Escapements” te na posljednjem “Ideas from the Pond”, objavljenom na kultnoj belgijskoj etiketi Music Man. Petra Dundova nezaobilazno se spominje u gotovo svakom članku, filmu ili knjizi koja opisuje povijest techno glazbe te s pravom spada u svjetske velikane ovog pokreta. Za razliku od DJ seta s kojim je nastupao na proslogodisnjoj Seasplash platformi i Slurp!-u, ovog puta ocekuje nas Petrov live act.
www.petardundov.com
www.facebook.com/dundov

BEBETTO vs XXL
Bebetto i Xxl dva su veterana istarske elektronske scene još iz vremena početaka Valkana Beach Festivala. Iza njih je bezbroj odrađenih partija i festivala. U zajedničkim setovima kombiniraju deep/techouse elektronsku glazbu.
BEBETTO – Boris Bjelica; http://soundcloud.com/dj-bebetto
XXL – Boban Skaramuca;  https://soundcloud.com/user1363837

DUPLO PROJECT
Duplo ( koji je u praksi troduplo ) čine tri mlada i kreativna dj-a i producenta iz Pule. Duplo je relativno mlad projekt sa jednim orginalnim EP-om za švedski Spirit Soul Records i par bootlega. Sa svojim dubokim analognim bassevima, orginalnim perkusijama, hipnotičnim zvukovima i zaraznim vokalima prodiru u najdublje sfere elektronskog izražaja. Sa budućim izdanjima možete očekivati još kvalitetniji i sofisticiraniji zvuk koji vas zasigurno neće ostaviti ravnodušnima.
www.facebook.com/DuploProject
https://soundcloud.com/duplo-projec

Dj MAKE
jedan od pionira elektronske scene u Hrvatskoj. U početku čvrsto pozicioniran između trance i house glazbe, uz česte i energične nastupe te organizaciju velikog broja kvalitetnih partija, utirao je put cijeloj jednoj generaciji mnogih naših budućih deejey-a te party promotora. Od 2000. godine MAKE mijenja svoj stil muzike te se postepeno okreće technu odnosno kasnije hard technu. MAKE je kroz sve te godine, unatoč mijenjanju stilova, ostao prepoznatljiv po ogromnoj količini entuzijazma i energije koji uvijek čine njegove setove uvijek posebnima. Zbog brojnih obaveza, njegovi su nastupi danas rijetkost ali i sreća za brojnu i vjernu publiku koja takve prilike ne propušta.

RICH
Samir Kamber aka RICH bavi se dj-ingom već nekih desetak godina, a odnedavno i produkcijom. Njegovi su setovi raznovrsni i energični, raspona od deep house-a do techna. https://soundcloud.com/dj-rich-2

FB event: www.facebook.com/events/527489127359606/

www.seasplash-festival.com
www.slurpfestival.com