Seasplash Karneval

Petak, 27 Veljača, 2015 to Subota, 28 Veljača, 2015

Petak 27.02.2015. SHOWCASE KARNEVAL EDITION - Zerostrasse / Pula /  
Subota 28.02.2015. SEASPLASH KARNEVAL - Zerostrasse / Pula 

 

CHOPSTICK DUBPLATE live (UK)
PULAP REGGAE STATION 
SHECO

Petak 27.02.2015. novo izdanje Showcasea u sklopu Seasplah Karnevala, koji će se održati u tunelima Zerostrasse. U goste nam stiže poznati jungle kolektiv: Chopstick dubplate koji će nam se predstaviti u sastavu: Aries i Jacky Murda, u live izvedbi svoje pomno odabrane selekcije. Pula je prva stanica njihove mini turneje, a sponzor turneje je Ziggi rolling papers
Za zagrijavanje cijele atmosfere prije samog nastupa gostiju tu su Pulap reggae station, odnedavno i službeni rezidenti Showcasea.


CHOPSTICK DUBPLATE
Međunarodni kolektiv kojeg čine jungle DJ/producenti Jacky Murda, Aries i Tuffist poznati po svom jungle zvuku kao i nekolici kultnih vinilnih izdanja uz gostovanja renomiranih pjevača iz reggae svijeta. Izvođači poput Mr. Williamza, Cheshire Cata, Daddy Freddyja, Demolition Mana, Top Cata, i YTa samo su dio onog što se nalazi u njihovoj zbirci. 

Njihov nastup tehnički je isti kao i klasično dubbanje, poput onog svima poznat Mad Professora, otuda je i rođena njihova ideja o live nastupima. Spoj takve tehnike i njihovog jungle zvuka čini njihov nastup posebnim. Pomno odabranom selekcijom pjesama predstavit će nam njihov dugogodišnji rad u studiju. Chopstick dubplate u Pulu doklazi u sastavu Jacky Murda i Aries.

Provjerite njihov rad:
https://soundcloud.com/chopstick-dubplate
https://www.facebook.com/ChopstickDubplate
http://www.discogs.com/artist/364761-Chopstick-Dubplate
 

PULAP REGGAE STATION
Pulap Reggae Station je započeo kao projekt za radio emisiju na Radio Puli 2010 godine. Cilj emisije je promocija reggae i dancehall kulture na ovim prostorima i šire. U tri sezone emitiranja svake nedelje Pulap Reggae Station je dosegnuo do svakog kutka zemaljske kugle i oraspoložio mnoge večeri nedjeljom. Pulap Reggae Station čine bivši članovi King Shango Sounda : Shugaman, Brada Selecta i Zj Sinke te Hot Steppa & Fyah Steppa. Od prošle godine PRS je krenuo i sa svirkama na lokalnim eventima kao što je Fort Punta Christo Closing Party, Catch Me If You Can, Showcase te Seasplash Platforma. Trenutno je emisija bez termina i čeka se dogovor za novi termin, ali u međuvremenu možete poslušati prijašnje emisije na Soundcloud profilu, a objave možete pratiti na Facebook profilu.


 

SLURP! Floor  
MARK ASH (Balance - Rijeka)
MARC GRABBER (Aquarius, Lovezone, Family Grooves - Ljubljana)
BEBETTO (Seasplash - Pula)
KREKMAN (Balance - Pula)
INNACA (Music After Dinner - Pula)
ANDREJ LASEECH - warm up! (Štinjan / Pula)

MARSROOM - FUTURE NATURE Floor
ALEN (Future Nature, Marsroom - Pula)
TEDDY LEE (Future Nature, Marsroom - Pula)
GREEN SCREEN (Armazonex Family - Pula)

23h-7h; 40kn prije ponoći, 50kn nakon
 


Nakon svih karnevala, na kraju pustnog mjeseca vrijeme je i za sasvim poseban Karneval - onaj elektronski u organizaciji SEASPLASHa. Tako će nam se u subotu 28.02. s početkom u 23h na dva floora predstaviti niz znanih DJ-a, aktivnih aktera elektronske scene. Na main SLURP! Flooru dva su headlinera - dva Marka. Prvi Marko - MARK ASH dolazi nam iz Rijeke i dugi niz godina je medju najkvalitetnijim dj-ima u ovoj regiji. Drugi Marko - MARC GRABBER dolazi nam iz Ljubljane. Inače je rođeni Puležan i organizator nekad najvećeg elektronskog festivala u regiji MTV VALKANA BEACH FESTIVALA. Uz njih dvojicu nastupaju i Puležani BEBETTO, KREKMAN i INNACA. Warm-up iliti zagrijavanje na SLURP! Flooru odraditi će mladi 19-godišnji ANDREJ LASEECH iz Štinjana. Za njega slobodno možemo reći da je dijete SLURP! Festivala. Na drugom MARSROOM - FUTURE NATURE Flooru svira se trance. Nastupit će ALEN koji je svima znan kao organizator FUTURE NATURE Festivala koji se održava na utvrdi PUNTA CHRISTO u Štinjanu. Glazbenu će mu potporu dati TEDDY LEE te mladi i perspektivni GREEN SCREEN. Nema sumnje da nam predstoji još jedan nezaboravni party u atraktivnim tunelima ispod grada Pule - ZEROSTRASSE. 

MARK ASH 
Mark Ash (Marko Španjol) započinje svoju karijeru 1994 godine na otoku Rabu. On je DJ / producent čiji su osjećaj, intuicija, znanje i predanost glazbi otvorila mnoga vrata raznim rezidencijama, gostovanjima u mnogim klubovima, nastupima na modnim revijama, izložbama mladih umjetnika i festivalima diljem regije. Uređivao je i vodio razne radijske emisije (Arbassential, Motorka & Balance FM Podcast) na lokalnim radio postajama. Osnivač i vlasnik prvog specijaliziranog Record Shop-a za DJ-e u Rijeci (Muzikum Record Store), gdje je podigao nove generacije nadolazećih DJ-a pružajući im najbolju glazbu na tržištu. Član Balance FM tima koji gotovo 16.godina uspješno djeluje na području organizacije clubbing-a i festivala; što ih čini liderom u regiji ugošćavajući najbolje svjetske DJ-e / producente. Njegovo iskustvo s glazbom je široko, jer vodi najveći i najvažniji glazbeni dućan u gradu Rijeci. Građenje vlastite diskografije započinje izdanjima na vinylu (Puzzle Trax, Tanzbar, Tanzbar Limited), sljedeći s par digitalnih te raznim remixevima za hrvatske i strane glazbenike.
www.djmarkash.com
www.facebook.com/djMarkAsh
www.soundcloud.com/mark-ashMARC GRABBER 
Marko Grabar ( Marc Grabber ) poznat je kao jedan od organizatora MTV Valkana Beach Festival-a organizatora, brojnih partija u Fort Bourguignonu u Puli te u raznim klubovima u Hrvatskoj i Sloveniji. Surađivao je s imenima kao što su Circulation, Pete Gooding, Chris Coco, Haris Custovich, Partito Isus Comunista (Dobrilla). Dj-irao je i na otvaranjima Deep Dish i Global Underground partijima. Grabber uz deep/ techouse također proizvodi različite glazbene stilove sa svojim projektima kao što su: Dalmatinski Dub (Tomec & Grabber), Golem, Manouche & Ufoslavians…Njegovo najnovije izdanje je na Family Grooves Records - suradnja s legendarnim britanskim pjevačem Pete Fij-om (Tiger Stripes, Adorable ...) 
http://www.soundcloud.com/marcgrabber
https://www.facebook.com/marcgrabber/info?tab=page_info

 

BEBETTO

http://soundcloud.com/dj-bebetto

http://www.mixcloud.com/borisbebetto/

https://www.facebook.com/boris.bebetto

KREKMAN

www.facebook.com/DJKREKMAN

www.soundcloud.com/krekman

INNACA

https://www.facebook.com/inka.innaca

https://www.mixcloud.com/inka-innaca/

ANDREJ LASEECH

https://www.facebook.com/andrej.laseech
https://www.mixcloud.com/laseech/


www.slurpfestival.com

www.seasplash.net