Predstavljanje Slurpa! na Sonar.hr u subotu 23.03. u Zagrebu

U sklopu multimedijalnog festivala Sonar.hr koji će se održati na zagrebačkom Velesajmu, u subotu 23.03. organiziran je i festivalski corner na kojem će između ostalih predstaviti Slurp! festival, festivali u organizaciji i suorganizaciji Pozitivnog ritma – Seasplash, Outlook & Dimensions, The Garden festival, Soundwave, Terraneo, Echo festival, Illectricity festival i drugi...

Sonar.hr je najveće proljetno događanje u Zagrebu – 3 dana koncerata, clubbinga i smijeha na zagrebačkom velesajmu u Kineskom paviljonu 11 B i to potpuno BESPLATNO!

U subotu 23.03. u organizaciji CFSN družine koja ovom prilikom slavi 11. rođendan na Sonaru s početkom u 23 h nastupaju:

Audio:
Mosca (UK)
CFSN DJs
itch, Feelipa, Funk Guru, phillipe, Æon
& zvonko (AT)

Visuals:
-polygon

Sound engineer:
Igor LoPeaks Ivanković

Lights:
Janko Frntić

Sound:
Adamson Systems

Video production:
Hipermedia

MOSCA - dugogodišnju zvijezdu britanske i uopće globalne klupske scene hrvatska je publika imala prilike upoznati na Outlook festivalu. Ovaj bass/house/techno/garage/hip-hop producent ne prestaje još od 'Square One' EP-a, izdanja iz 2010. bombardirati raznožanrovskim i lakovolećim klupskim hitovima (Tilt Shift, Nike, Done me wrong, Bax, …) i biti će šlag na torti s jedanaest svjećica CFSN-a. Zbog čega je u samo dvije godine Tom Reid pod umjetničkim imenom Mosca (komarac, na španjolskom) postao dijamant svjetske bass scene, provjerite 23.03. na Sonaru u Zagrebu.

CFSN - S ništicom iskustva, ali jasnom vizijom i mladenačkom upornošću krenuli su u promociju audio-vizualnih umjetnosti. Nakon jedanaest godina još su uvijek tu, jači nego ikad. Nadahnuti tehnološkim inovacijama poigravaju se s interaktivnošću kroz svoj glavni projekt - Illectricity Festival. U vječnoj potrazi za novim, oni svoju glazbu tvrdoglavo, ali dostojanstveno prenose publici.
www.facebook.com/cfsn.org

Sve informacije o događanju na dostupne su na www.sonar.hr/www.facebook.com/Sonar.hr

Posjetite nas na festivalskom corneru gdje možete osvojiti brojne nagrade.

 

Slurp! festival  15.06. / 13.07. / 3.08. / 28.09. – 2013. www.slurpfestival.com