Otvorenje Dina De Ville's / PDV Music Shop-a u Puli

Petak, 13 Lipanj, 2014

DINA DE VILLES'S / PDV MUSIC SHOP

Otvorenje dućana
De Villeov uspon 1, Pula
Petak, 13.06. u 20h

U petak, 13.06. u 20h, na De Villeovom Usponu u Puli održati će se otvaranje Dina De Ville's / PDV Music Shopa tvrtke Pozitivan ritam.

PDV je nova izdavačka kuća Pozitivnog ritma zaživjela krajem prošle godine, nakon niza njih u kojima je isti domaćoj i široj javnosti postao prepoznatljiv po rezultatima u organizaciji festivalskih i klupskih dogadjanja; Seasplash festival, Outlook & Dimensions festivali & koncerti otvorenja u pulskoj Areni, Slurp!, Seasplash platforma, Showcase, Wintersplash,…
PDV bez ograničavanja prema stilskim definicijama svoja glazbena izdanja objavljuje u vinilnim (Prekomjerna Doza Vinila) i digitalnim (Puna Digitalna Vreća) formatima.

Pošto općenito svjedočimo nestašici glazbenih dućana, nadamo se da PDV Music Shop svojom ponudom ima šanse kvalitetno upotpuniti taj nedostatak.

U njemu ćete naći nosače zvuka sa naglaskom na iz godine u godinu sve uspješnije revitalizirane gramofonske ploče, ali i naslove na CD/DVD-ima, uz prepoznatljiva imena izborom dodatno fokusirana na stilove zastupljene na mnogim događanjima u organizaciji Pozitivnog ritma (neki od njih su: dub, reggae, dubstep, drum'n'bass, hip-hop, dancehall, jungle, punk, hardcore, house, techno, itd).

Osim nosača zvuka naći ćete i ulaznice za spomenuta, ali i druga događanja u sustavu ticketing servisa Entrio, festivalski i raznoliki merchandise, DJ opremu i potrepštine, nakit mladih dizajenrskih brandova (Oh, tiger!), e-cigarete Leolites, knjige i tiskovine, i još mnogo toga uz dobre ritmove i ugodnu atmosferu.

Još jedan subjekt koji De Villeov uspon dodatno unapređuje u epicentar zbivanja u centru Pule, nadovezujući se na lani pokrenuti ljetni program Mladi na usponu.

Naslovi iz ponude dućana istovremeno se mogu naći u ponudi webshopa na www.pdv.com.hr

Otvaranje PDV Music Shopa održati će se u terminu od 20-23h, DJ setove nam pripremaju;

Pula-P Reggae Station
Jin-san (Kingston)
Bebetto

Dobro došli!

www.pdv.com.hr
www.pozitivanritam.hr