Elektro Karneval @ Zerostrasse, Pula

Subota, 13 Veljača, 2016

Nakon svih karnevala, povorki, spaljivanja pusta i ostalih pripadajućih karnevalskih događanja vrijeme je za onaj završni, sasvim poseban - Elektro Karneval koji će se održati u subotu 13. veljače u tunelima Zerostrasse ispod Grada Pule. Elektro Karneval ponudit će izbor techouse, techno i trance glazbe na Slurp! Marsroom floorovima.

Headliner Slurp! floora je Sunčica Barišić aka Miss Sunshine. Vodeća hrvatska techno dama aktivna je od 1997 godine i do danas je nastupila u gotovo svim klubovima u Hrvatskoj a česti je gost raznih partija diljem svijeta. Mnogi kritičari svrstavaju je u “Top 5” dama koje se profesionalno bave dj-ingom u ovom dijelu Europe. Uz nju će na Slurp! flooru nastupiti i pet pulskih dj-a koji godinama stvaraju scenu u Istri i šire. Lemon Inc. je lokomotiva istarske elektronske scene, šef Balance kolektiva s iskustvom od preko 20 godina. Make je legendarni pulski techno dj koji je i dalje neumoran u u isporučivanje kvalitetnog i plesnog techna. Borut Cvajner je pripadnik mlađeg naraštaja pulske elektronske scene s čestim nastupima u Berlinu a suvlasnik je i Vakuum Recordsa koji izdaje isključivo vinile. XXL i Bebetto rezidenti su Slurp! Festivala s ogromnim iskustvom i stažem koji je započeo još u prošlom stoljeću na partijima u Fort Bourgignonu te Valkana Beach Festivalima. Headliner Marsroom floora je Riodario, pulski trance dj i producent te pokretač Life Celebration Festivala koji će se ovog ljeta održati na Svetici u Šišanu. Marko Grbac aka Green Screen pulski je glazbenik, dj i producent koji će na Elektro Karnevalu predstaviti svoj friški live – act. Uz njih dvojicu tu su još svestrani Teddy Lee, Sale te Alen koji je šef Marsrooma i Future Nature Festivala.

Elektro Karneval započinje u 23h i traje do 07h ujutro, uaznica je 40kn do ponoći i 50kn poslije, a za maskirane posjetitelje ulaz je 25kn cijelu noć. Dakle, vidimo se u subotu 13.02. u tunelima Zerostrasse na Elektro Karnevalu! 

Pridružite se Facebook eventu

✧ SLURP! Floor ✧
MISS SUNSHINE
soundcloud.com/miss_sunshine
residentadvisor.net/dj/misssunshine
Lemon Inc.
dj-lemon.com, balance.hr
MAKE
facebook.com/damir.makarun
BORUT CVAJNER
soundcloud.com/borut-cvajner
soundcloud.com/vakum-records
XXL
facebook.com/boban.xxl
BEBETTO
soundcloud.com/dj-bebetto
mixcloud.com/borisbebetto

✧ MARSROOM Floor ✧
RIODARIO
soundcloud.com/riodario
GREEN SCREEN
greenscreen1.bandcamp.com/releases
TEDDY LEE
teddy-lee.deviantart.com
SALE
facebook.com/sasa.bozic.94
ALEN
facebook.com/alen.planinsek

Visuals by VJ Zeko


www.slurpfestival.com