Četvrti Slurp! i Summer Showcase 28.09. za zatvaranje sezone na tvrđavi Punta Christo

Četvrto izdanje Slurpa! održati će se u subotu 28.09. uz još jedan Summer Showcase za zatvaranje sezone na tvrđavi Punta Christo u Štinjanu kraj Pule s programom na dvije pozornice.

Nadolazeće subote, 28. rujna, zatvaramo još jednu sezonu za pamćenje, u kojoj smo svjedočili još uspješnijim izdanjima festivalskih i klupskih događanja održanim na području štinjanske tvrđave Punta Christo pored Pule. Uz redovite klupske programe, od već standardno dobro posjećenih Summer Showcase-a, preko launch party-a i koncerata, do novopokrenutih FreeDay događanja, Slurp! festival je u trećoj godini i novom ruhu privukao znatno veći broj posjetitelja, Seasplash festival sa novim idejama zakoračio u drugo desetljeće, Outlook unatoč nemilosrdnoj konkurenciji potvrdio status najvećeg europskog festivala bass glazbe i sound system kulture, a Dimensions se, još uvijek kao jedan od novijih i atraktivnijih, i dalje nastavio razvijati u jedan od najprofiliranijih festivala elektroničke, "underground" produkcije.

Party zatvaranja odviti će se na 2 floor-a, u kombinaciji programa posljednjih ovosezonskih izdanja: četvrtog po redu Slurp! festivala i Summer Showcase party-a, koji se u nadolazećem jesensko-zimskom razdoblju transformira u već naširoko znani Rojc Showcase, odvijajući se u redovitim intervalima u Podzemlju, klubu Monte Paradiso-a u Puli. Umjesto krajem proljeća najavljenog Mr. C-a, kojem nismo mogli ne omogućiti želju da u istom razdoblju održi dvotjednu turneju po zapadnoj obali SAD-a (što će nam uzvratiti prvom mogućom prilikom), u programu Slurp!-a očekuju vas festivalski rezidenti Bebetto, Arszenik i MMM, kojima se pridružuju dodatne lokalne snage Adoo i Ziko vs Rich, slično kao i na Summer Showcase floor-u gdje se voditelju večeri Sheci pridružuju Seasplash Pula Crew (207, Lay), Pulap Station crew i MC Chakka.

SLURP vol. 4 / SEASON CLOSING PARTY + SUMMER SHOWCASE
FORT PUNTA CHRISTO - Štinjan / Pula
Subota / Saturday 28.09.2013

Slurp! floor:
MMM
BEBETTO
ARSZENIK
ADOO
ZIKO vs RICH

Showcase floor:
SHECO
207
L JAY
PULAP STATION
Mc CHAKKA

Start: 22h
End: 06h
Entrance: 30 kn

FB event: www.facebook.com/events/252642614861067/

Više informacija o Slurp!u dostupno je na:
www.slurpfestival.com
www.twitter.com/slurpfestival
www.facebook.com/Slurp.festival
www.youtube.com/slurpfestival
https://soundcloud.com/slurpfest

Više informacija o Seasplashu potražite na:
www.seasplash-festival.com

www.twitter.com/seasplash_hr

www.facebook.com/seasplash.festival
www.facebook.com/seasplash.summer.club.fort.puntachristo
www.facebook.com/SeasplashPulaCrew
www.youtube.com/seasplahfestival

Službena stranica tvrđave Punta Christo:
www.fortpuntachristo.net/