Bears&Honey w/ Tiger Stripes (Swe) – 3rd anniversary

Dok su medvjedi još u zimskom polusnu, vrijeme je da Bears&Honey ekipa po prvi puta u Hrvatskoj ugosti jednog tigra. Šveđanin Tiger Stripes rasplesat će nas svojim setom protežući se kroz tech house i techno, pa sve do deep house zvukova.

Njegovi remiksevi objavljeni su na nekim od najbitnijim etiketama za house, deep house, techno i ostale srodne žanrove kao što su Desolat Music Group (Loco Diceova etiketa), Get Physical Music (M.A.N.D.Y, Booka Shade & Dj T’s label), Truesoul/Drumcode (Adam Beyerova etiketa), OFF Recordings (Berlin). Na Resident Advisor listi 100 najboljih DJ-a za 2015. stigao je na 77. mjesto, a njegov ovogodišnji hit ”Brrr” izabran od strane američkog magazina THUMP za jedan od 50 najboljih plesnih pjesama u 2015. godini. U svojim set listama uvrštavaju ga Kerri Chandler i ostala krema underground house i techno scene.

Blacksoul je ime iza Blacksoul Music label-a, poznat i kao Bears&Honey “papa bear”. Mark de Line je krenuo surađivati s Blacksoulom putem njegove etikete 2014., a od ove godine njih se dvojica u produkcijskim vodama nalaze kao Peznt. Tom Bug je zagrebački DJ i producent koji do izražaja dolazi kada je 2015. postao predstavnik Hrvatske na prestižnom natjecanju burnResidency DJ na Ibizi. Objavljuje na Blacksoul Music label-u. 2Tallčine dva DJ-a i producenta koji su ove godine pobijedili u natječaju programa Bears & Honey i time zaradili rezidenciju, a ovo će im biti prvijenac na “medvjeđim” događanjima.
Ulaznice, koje su limitirane na 320 primjeraka, možete kupiti online na http://bit.ly/22if0tc ili putem Entrio prodajnih mjesta http://www.entrio.hr/outlets
40kn early bird do 27.12.2015 u 23:00, 60kn nakon 27.12.2015 , 75kn na dan event-a
Pridruži se Facebook eventu.