PEZNT

Usponom iz dinamične hrvatske house scene, producentski i DJ duo PEZNT su dašak svježeg zraka na svjetskoj plesnoj glazbenoj zajednici - bez obzira ako je u pitanju Defected, Strictly Rhythm ili Dirtybird, popis uglednih glazbenih etiketa s kojima su radili raste svaki mjesec. Tom popisu se se pridružila i etiketa Big Beat pod legendarnim Atlantic Records u sklopu Warner Music Group. Ovo je fantastičan uspjeh, pogotovo kada se uzme u obzir da se radi o domaćem izvođaču koji je potpisao ugovor sa svjetskim major labelom kao što je Warner što se ne događa tako često i uistinu je sjajna vijest.

"Do suradnje sa Big Beatom je došlo nakon što nam je singl "Breakfast" izdan 2018. za američki elektronički label godine Dirtybird records, te polučio ogroman uspjeh i postao viralan na Instagram mreži. Kontaktirali su nas preko Facebooka da im pošaljemo nove radove jer im je to bas bio "hot sound" i da nas žele na labelu. Vjerujemo da je ovo samo početak dugogdodišnje suradnje sa Warner/ Atlanticom jer smo u pregovorima i oko remikseva za njihove pop izvođače." rekli su Tom Pasanec aka Blacksoul i Dejan Marković aka Mark de Line iz projekta PEZNT.

Glazba skupine PEZNT i njihovi DJ setovi razveselili su plesne podije od SAD-a do Azije. Uz široku podršku Claudea Von Strokea, Groove Armade, Rogera Sancheza, Dannya Howarda, Todda Terrya i mnogih drugih, PEZNT imaju zamah u 2019. Ako volite house glazbu uz malo zabave, vaš techno ritam s osmijehom, poslušajte okus PEZNT-a. Nedavno su za ozdavačku kuću PDV objavili vinilnu verziju albuma "Paid In Full" koji donosi ukupno osam pjesama na dva 180 gramska vinila, uz niz izvrsnih gostujućih autorskih i glazbenih imena.