SANTIAGO BATACOSTA

Ante Dugopoljac, sveprisutni Santiago Batacosta domaćoj publici poznat je kao jedan od udarnih domaćih techno igrača, no njegov mekši alter-ego PaleolitiK nešto je kasnije ugledao svjetlo dana. Glazbenu selekciju usmjerava na lakše pravce elektronike, a u ovom izdanju najčešće ste ga mogli čuti u sklopu šibenskog DJ kolektiva Tour de Sound.
Kao Santiago Batacosta nominiran je za nagradu Ambasador i našao se među top 5 techno DJ-a u izboru za 2017.godinu, a u PaleolitiK konceptu predstavlja nam svoju mekšu i melodičniju stranu. Funk, jazz, drum’n’bass, house, breakbeat i disco samo su neki od lepeze stilova kojima raspolaže i svaki novi set priča je za sebe bilo da se izražava kroz DJ set ili kao live act. Pod oba aliasa brani boje šibenskog Decoded Recordsa i glazbene udruge Echo te je rezident koncepta Project Vojarna, prošlogodišnjeg dobitnika nagrade Ambasador za najbolji open air party u Lijepoj našoj.
Exit Festival i Ultra Official After Party samo su neki od brojnih festivala na kojima je nastupio dok je prošlo ljeto proveo kao rezident na plaži Zrće, domaćoj glavnoj party destinaciji.
Trenutno marljivo radi na vlastitoj produkciji putem tri stilski različita projekta i prva ovogodišnja izdanja ubrzo će ugledati svjetlo dana.