LAWRENCE KLEIN

Lawrence Klein u stalnoj je potrazi za glazbenim krajnostima među kojima beskompromisno gradi svoj originalni stil i zato je jedan od najzanimljivijih DJ-a svoje generacije.
Neopterećen je glazbenim žanrovima i lako se prilagođava prostoru i publiciuspijevajući zadržati svoj prepoznatljivi zvuk pa podjednako vješto barata najrazličitijim muzičkim stilovima. Uvijek traga za novom glazbom koju povezuje tehnički preciznim miksanjem, a najzadovoljniji je kada to radi u ‘all night long’ izdanju.
Iza njega su nastupi na brojnim poznatim festivalima i u klubovima diljem regije i Europe, a kako u posljednje vrijeme sve češće svoje slobodno vrijeme provodi u studiju, do izražaja dolazi i njegova originalna glazbena produkcija. DJ i producent kojeg je Burn Residency još na početku karijere uvrstio među 15 najboljih svjetskih DJ-a, ne prestaje uživati u glazbi, smatrajući da na taj način obogaćuje scenu i sebe. Resident je šibenskog RatCat kolektiva te A&R labela Simulation Records. Klupska večer Opposite, na kojoj predstavlja kolege DJ-e, proglašena je najboljom u Hrvatskoj, a dobitnik je i drugih nagrada publike i struke koje dodjeljuje Ambasador. Dok nastupa s njima u svom klubu Tunel, gostuje na festivalima poput Exita, Love Internationala, Sea Stara i Big Burna, ili promovira kvalitetne mlade glazbenike, najvažnije mu je uživati i dobro se zabaviti.