ANDREA LJEKAJ

Andrea Ljekaj je višestruko nagrađivani producent i međunarodni DJ s izdanjima na izdavačkim kućama Get Physical, Einmusika i Selador. Poznat je po kvalitetnim produkcijama, izuzetno uspješnim Tamo, Above Humans i The Unsaid, kao i po ostalim radovima poput remikseva za Brooklynskog velikana Brian Cida, Insolate te za hrvatsku divu Josipu Lisac, jednu od najvećih predstavnika hrvatske glazbene umjetnosti.
Andreina glazba vrtjela se na BBC radiju, Boiler Roomu, Burning Manu i u DJ setovima Joris Voorna, Maceo Plexa, Richie Hawtina, Fur Coat, Mandy, Eli & Fur i Noir. Njegov zaštitni znak čudnog, euforičnog i snažnog zvuka dobio je globalno priznanje i Andrea je prvi koji će reći da voli glazbenu produkciju i dizajniranje zvukova, ali njegova strast za nastupom ne može se dovesti u pitanje s međunarodnom karijerom koja ga je vidjela kako svira širom svijeta na mjestima kao što su Dubai, Ibiza, London, Berlin, Hamburg i Venecija.
2019. godine pokrenuo je uspješnu EP seriju Croatia Gets Physical zajedno s izdavačkom kućom Get Physical, gdje se fokusiraju na hrvatske umjetnike i promoviranju njihove glazbe u svijetu. Ove godine možete pronaći nekoliko njegovih novih izdanja na Get Physical Music i drugim sjajnim etiketama.
www.facebook.com/andrealjekaj
www.instagram.com/andrealjekaj
www.soundcloud.com/andrea_ljekaj
www.sptfy.com/andrealjekaj