3ple Dubble Trubble Party Fort Punta Christo Season 2014. Opening Party

3ple Dubble Trubble Party – Fort Punta Christo Season 2014 Opening Party @ 2 floors
Subota/Saturday/Sabato, 24.5.2014. – 22:00-06:00 h 30kn prije/before | 40kn nakon ponoći/after midnight
3PLE DUBBLE TRUBBLE Partyjem tvrđava Punta Christo u Štinjanu otvara još jednu ljetnu sezonu. Pred nama je iznimno bogato ljeto puno partyja i koncerata, koje otvaraju Slurp! festival i Seasplash Festival, a sve će kulminirati krajem kolovoza i početkom rujna s Dimensions Festivalom i Outlook Festivalom. Kraj sezone, odnosno završni SLURP! party predviđen je za subotu 27. rujna.
BASS FLOOR 10 years celebration: Kingstoned Sound
DUBBLE Live!www.facebook.com/pages/Dubble/104936766251107Dubble je hrvatski dub duo, kojeg čine Vanja O. i Jadranko K. – Dubolik (ex Radikal Dub Kolektiv), karakterističan po tzv. UK Dub zvuku, bržeg tempa, protkan efektima i čvrstim bas linijama, uz primjese dubstepa i trancea. Njihov poslijednji hit je „Reci mi“, u suradnji s Yurijem iz ST!lnessa, a možete ga čuti na „Seasplash Ritam“ kompilaciji!.
SEASPLASH PULA CREW – SHECO | 207www.facebook.com/SeasplashPulaCrewwww.facebook.com/pages/207-Official-Fanpage/117018568409140https://soundcloud.com/207-production
TRIP TO ZION – JAN BECELEwww.facebook.com/trip2zion
PULAP REGGAE STATIONwww.facebook.com/pages/PulaP-Reggae-Station/170362166358310https://soundcloud.com/pulap_station
DIRTY BEATZ – LEEKSwww.facebook.com/dirtybeatzcrew
JAH BILLAHwww.facebook.com/jahbillah
LABOSHwww.facebook.com/Labosh33
KINGSTON – SHANGO | JINSANwww.facebook.com/kingstoned.zvuk
GROTLO DANCE FLOOR
ALEN SFORZINA www.alensforzina.comwww.facebook.com/pages/Alen-Sforzina/Glazbenik, DJ, producent, inženjer zvuka, sound designer… Alen je kompletan umjetnik s dubokom glazbenom podlogom. Od underground početaka u pulskoj post-punk sceni 80-tih, gdje programira ranu elektroniku, preko producentskog profiliranja u Austriji, gdje osvaja i DJ nagrade, do selidbe u Italiju koja rezultira suradnjom s legendarnim Francescom Farfom, njegov opus i vještina ostavljaju dubok trag na međunarodnoj sceni.Prošle godine Alen se vraća u Pulu gdje nastavlja bavljenje produkcijom i dj-ingom. U svojim setovima Alen i dalje kombinira različite glazbene stilove, uključujući i elektro, techouse i minimal techno uz izniman osjećaj za dance floor.
BEBETTOhttp://soundcloud.com/dj-bebettohttp://www.mixcloud.com/borisbebetto/www.facebook.com/boris.bebetto/
ARSEN PAVEŠIĆhttp://www.sirupclub.com/www.facebook.com/arsen.pavesic
ADOOhttp://soundcloud.com/admir_adoowww.facebook.com/admiradoo.hasanbegovic/
DUPLOhttps://soundcloud.com/duplo-projecwww.facebook.com/DuploProject
Sve informacije o Seasplash Summer Clubu možete naći na www.seasplash-festival.com/summer-clubwww.facebook.com/seasplash.summer.club.fort.puntachristowww.fortpuntachristo.net